Hallandsboda

3kommentarer

Ett härligt varmt bad i badtunna under bar himmel och med frost i mössan satt jag igår kväll (natt) och njöt tillsammans med tjejerna. Vi badade så att fötter och händer var skrynkliga som russin och det ångade om oss i skenet från månen. I en liten blå stuga i Hallandsboda intill Mörrumsån mitt i Blekinge har vi sovit som stockar medan mullvardarna hade gjort gångar över hela gräsmatten. Vaknade av att solen letat sig in i rummet för att säga god morgon, alldeles för tidigt.


Härliga underbara vänner


Här inne sov vi väldigt gott i natt

Efter en härlig frukost så blev det en runda med Nikon. Hängbron över Mörrumsån såg väldigt lockande ut och naturligtvis var jag bara tvungen att ta mig över på denna gungande skapelse.
Hej å hå!





Hallandsboda kan även erbjuda vandringar på vackra vandringsleder på Blekingeleden eller Laxleden eller en cykeltur på banvallsleden, fiske i Mörrumsån, farmer golf, eller bara att njuta av lugnet.

Tack kära vänner för ett skrattfyllt och givande dygn med er!

:-)

3 kommentarer

AnnaKK

17 Oct 2010 10:12

Åh, vad kul och mysigt det låter! :-)



En sån där badtunna står det faktiskt här ute i trädgården - men de sista åren är det bara ungarna och deras kompisar som har använt den... <:-)



Svar: Jag trodde det skulle växa massor med solrosor lite här och var på tomten denna sommar, men det verkar som om fåglarna har varit duktiga på att äta upp dem!? Däremot ser man en och annan lite tanig solrosplanta växa högt uppe i träden!! Då är det nån fågel som har pillat in ett frö under barken för att spara till en annan dag, och så har det blivit bortglömt och börjat växa... Ser lite lustigt ut! :-)



Får väl testa med hampablandning i vinter då, och se om det blir annat med självsådden av såna frön!? ;-)

Ailas

17 Oct 2010 12:07

Jag kan riktigt höra fnissmajorna i den mörka kvällen och förstår att ni haft det kanon!



Jag undrar hur jag skulle reagera i en badtunna där skillnaden mellan vattnet och uteluften är stor. Lider ju av s k sensorisk hyperreaktivitet, så jag misstänker att jag skulle nysa mer än mysa. Men jag är inte säker, har aldrig vågat testa!



Duktig hund som vågade följa med över bron! Spretade inte tassarna rätt bra? :)



Kram

Marie-Louise

17 Oct 2010 17:56

Vad mysigt ni verkar haft det. Det är härligt med vänner :) /Kram

Kommentera

Publiceras ej