Allt har sin tid!

3kommentarer

Alla har vi drömmar, saker vi vill göra eller uppleva men inte kan på grund av olika anledningar. Det kan vara pengar, barnen, jobb, relationer eller så har man bara en massa ursäkter för att inte behöva förverkliga dem. Ibland så räcker det med att bara ha en dröm, inte något behov av att förverkliga den. Hur många av de drömmar som fanns lever kvar och finns där år efter år, man bara väntar på rätt tillfälle. Jag har alltid drömt om att åka till Island, men ännu inte kommit dit, en dröm som inte behöver ligga så långt bort i tiden. Jag har även haft en dröm om att utbilda mig till psykoterapeut, men ödet ville något annat då jag sökte och kom in men tackade nej. Annat dök upp som jag tyckte var viktigare än att tänka på mig själv. Det kanske är dax att ta tag i vissa av drömmarna igen.
Men än så länge är det dock bara drömmar.


Gozzi och W

Har du någon dröm som du inte hunnit att förverkliga ännu?

:-)

3 kommentarer

Marie-Louise

06 Oct 2010 13:46

Det är inte helt fel att ha drömmar heller.Jag har under det senaste året förverkligat 2 av mina största drömmar, dels att resa till Egypten och nu att börja utbildningen mot Arkeolog. Men jag har några drömmar kvar. /Kram

AnnaKK

06 Oct 2010 13:55

Undrar om det inte är just psykoterapeut som syrran håller på att vidareutbilda sej till...? Tror det!? :-) Själv har jag inte tyckt om att studera på det viset som hon har gjort, och därför blivit typ "ingenting" - men det har funnits helt andra saker och drömmar i mitt liv, som jag har velat satsa på istället för utbildning och yrkeskarriär. Fast ärligt sagt vet jag inte om jag har uppnått nån egentligen... Jo, så där lite halvt om halvt - men inte till 100%!? Men måste man det...? Tror inte det! :-)

Ailas

06 Oct 2010 14:49

En människa utan drömmar är högst en halv människa, så drömmarna berikar... En helt annan sak är, om vi måste jaga deras fullbordan.



Jag drömmer om att ge ut en bok... men det blir aldrig mer än en dröm! En annan dröm kunde vara att lära mig flytande franska. :)

Kommentera

Publiceras ej