Julgransplundring

1kommentarer

Idag så har det varit en fridag och vad passar då bättre än att sopa ut julen. Det tog mig 37 min och 14 sekunder. Två julstjärnor, en tomte, en ljusslinga, en ljusstake, två röda kuddar och ett julpåslakan. Första julen utan gran och alla tomtar och annat plock är nu över och det är skönt. Det är som om det inte varit jul på någotvis. Men det var ju förra året. Nu är det en ny jul som jag har att se fram emot :-)) Men det ska bli påsk,pingst, midsommar........osv innan dess.


W blåset ut tredje ljuset

Igår var jag på bio. Sista delen i millennium-serien "luftslottet som sprängdes". Men en sak är säker, bio och godissug hör inte ihop. Jag var så gottesugen hela dagen igår och det blev inte bättre av att gå på bio. Men nu efteråt kan jag ju tycka det var bra att inte äta något godis eller annat onyttigt för jag hade säkert satt det i halsen eftersom filmen var så spännande. Noomi Rapace är mycket duktig skådespelare och gör rollen Lisbeth Salander så jäkla bra. Vi ska hyra filmerna en regnig dag för att kolla på dem igen. Det sägs att det ska finnas manus till en bok till som inte blivit utgiven. Stieg Larsson hade tänk att skriva 10 böcker om Mikael Blomkvist, man kan ju bara beklaga att det inte blev en fortsättning.




Ikväll blir det tv-soffan, tända ljus, gott te och fötterna på bordet. Ska kolla om jag har något nyttigt att smaska på annars får det bara bli te. Det duger.
Susan Boyle som sjöng sig in i våran hjärtan blir först ut på tv-kvällen i dokumentäret "drömmen som blev sann". För er som hörde hennes sång nu innan reklamen kan jag bara säga "grattis", varje hårstrå står på min kropp och mina ögonen är fylla av tårar.
Jag är så glad över att få vara ledig en kväll som denna.

:-))

1 kommentarer

emmie

13 Jan 2010 09:52

ja,visst är dom filmerna såå bra! jag har redan börjat se dom igen (hemma) eller ja,jag har sett den första än så länge nu ska jag bara få tag på andra och tredje. det är verkligen såna filmer man vill se igen=) tack för hjälpen igår. kram

Kommentera

Publiceras ej