De sju dvärgarna

5kommentarer

En nattarbetare ska lägga sig sent när man är ledig för att stiga upp mycket senare, inte lägga sig sent och stiga upp tidigt. Idag var jag uppe väldigt tidigt, Gozzi kikade på mig under lugg för han trodde nog inte vad han såg. När jag närmade mig ytterdörren för att ta en runda med Gozzi så låg han lungt kvar. Väl ute så blev det fart, som vanligt när det är snöigt. När jag gick omkring utan veta var jag gick så kom jag att tänka på de sju dvärgarna och funderade på vad det hette. Jag kom bara på fem, Toker (som är jag), Blyger, Trötter, Prosit, Butter och så inget mer. Jag vände och jag vred, letade och letade i mitt minne som inte var stort, men jag hade ändå hoppet om att det skulle dyka upp. Men, inte!!!! Det var bara att acceptera att de sju dvärgarna bara var fem. Men så dök han upp den kloke av alla, naturligtvis måste det finnas en Kloker. Men det fattades ju ändå en för att familjen skulle vara samlad. Men vet?
HJÄLP!!!!!

Toker, Blyger, Trötter, Prosit, Butter och Kloker
och så....?


Snart är det dax för kulorna att ge sig tillbaka i förrådet för att återhämta sig.



Visste du att högskoleprovet endast fått full pott av 5 personer/ dvs 122poäng.
Undrara vet som fått minst?

:-))

5 kommentarer

Johanna

07 Jan 2010 11:38

nämen du glömde ju Glader!

Kaj

07 Jan 2010 16:21

Jag förstår inte hur just DU kunde glömma glader, men du var väl en trötter under din promenad.

Lotta

07 Jan 2010 16:38

Jag är förvånad att jag kunde glömma Glader. Bara det inte är ett tecken!!!!!?, på att jag är trötter, butter, prosit, blyger och toker. (lite kloker)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

Emmie

07 Jan 2010 19:43

oj, det märks att det var längesen jag satt vid en dator nu. jag har ju missat massa roliga inlägg men nu har jag läst igenom allt jag missat så nu är jag ifatt. alltid lika trevligt att läsa och se dina fina bilder. tack för igår! sååå trevligt hade vi. och roligt då förstås. kramar

2barnspappan

08 Jan 2010 00:32

Hej och tack för din uppmuntrande kommentar!

Just nu är dock fotografera det sista som jag tänker på, även om det i vanliga fall faktiskt är nåt som jag gör väldigt mycket!

Tittade runt lite i din blogg och måste få fråga om du bor i Karlskrona eller dess närhet?



Tack igen!

Kommentera

Publiceras ej