01-01-2010

1kommentarer

Ett underbart slut på 2009 och en lika bra början på 2010. (Jag vet inte hur många gånger jag fått skriva om 2010, det råkar bli en nolla förmycket, 20010). Årets sista dag avslutades med god mat och bubbeldryck, efter att vi ätit i lugn och ro så var dax för att skåla in det nya året. Det var bara att ta ett kliv ut på Glenns balkong så kunde man beskåda en himmel som skiftade i alla färger. Mycket vackert. Vilken vacker och magisk natt, fullmåne och nyårsnatt. Vid midnatt var det nästan lika ljust som på dagen.


Många och vackra raket

Kan man börja det nya året bättre än att ta en sovmorgon, bara vara ledig och liksom njuta. Ett nytt år med många oskrivna blad att fylla med glädje och förväntan. Jag kommer då att tänka på nyårsdagen för tre år sedan då Emmie och jag tog en långpromenad för att påbörja det nya året sunt. Vi hade nog hunnit gå 30 minuter när jag fick väldiga hjärtklappningar som jag den sista tiden haft titt som tätt. Dessa hjärtklappningar hade jag haft i många år från och till. Men de sista två åren hade jag de ofta, säkert flera gånger i veckan. I början sökte jag sjukvård för mina besvär men fick då höra att det var något jag skulle lära mig att leva med för det fanns ingen hjälp att få. Men just denna nyårsdagen gick det inte över, det bara dunkade på timme efter timme till slut åkte jag in på akuten. Om ni någon gång suttit på akuten och tyckt att det varit drygt så kan jag säga att det tog ca 15 minuter från det jag kom in till akuten tills jag låg på hjärtintensiven. Sladdar och kanyler täckte min kropp. Hjärtslag på 260 i minuten. Jag var helt slut efter att hjärtat dunkat på så i fyra timmar. Läkaren sa att jag sprungit mitt livs första maraton gånger fyra, otränad. Just denna nyårsdagen var början till ett nytt liv, ett liv utan hjärtklappningar, utan att behöva vara rädd för när eller hur länge det skulla hålla på. Fyra månader senare så opererade jag, vilken tur att jag hamnade på sjukhuset denna dag annars hade jag säker lidit av mina hjärtklappningar än.

Dagens underbara långpromenad 2010, resulterade i fina bilder och massor av frisk luft.









Det krävs vishet för att acceptera
att en annan människas förslag
är bättre än ens eget.

God fortsättnig!

:-))





1 kommentarer

Emmie

02 Jan 2010 17:45

Gud vilka fina bilder!! men oj,är det redan tre år sen? usch ja det var inte kul.. stackars mamma=( men va bra att ditt nyår blev lyckat i år. tusen tack för hjälpen igår. idag fortsätter vi. KRAM

Kommentera

Publiceras ej