Slagerskräll

1kommentarer

Någon sa att Timoteij var kvällens slagerskräll. Kul att låten "Kom" gick vidare som första bidrag, eftersom nu Darin varit favorit hela veckan. Nu fick ju han med en plats, men jag vet inte om hans bidrag passade så bra in i slagersammanhang. Tyckte att han bidrag var mera smärtsamt än slagerdigg, men det var nog för jag behövde något uppiggande. Är trött på att vara förkyld nu, men i morgon blir det nog ett besök hos farbror doktorn för jag misstänker att detta inte går över av sig själv. Nog om detta. Så gick då Alcazar och Erik vidare till andra chansen jag som trodde låten Yeba skulle gå vidare :-), han hade gjort sig i Norge.
Eller hur?



OS i Vancouver fortsätter och våra duktiga medaljörer står på prispallen och glädjer oss svenska som sitter i Tv-soffan och biter på våra naglar, sliter vårt hår, sätter teet i halsen och toppar blodtrycksmätaren.

Nu ska jag tycka synd om mig själv,
glass, chokladsås, te, kan ju hjälpa.

:-\

1 kommentarer

Emmie

23 Feb 2010 22:49

kul med människor som är så insatta i melodifestivalen =) kanske inte så konstigt att man själv är ett schlager-freak när man e uppväxt med detta. det är ju så kul. låtarna, klädval.. ja allt. speciellt när man har någon rolig att diskutera med (dig) kram

Kommentera

Publiceras ej