Panodil,nezeril,bafucin=egenvård

4kommentarer

Tillhör en av alla som åkt på en förkylning. Enligt en undersökning så är februarie en riktig virusmånad. Jag brukar klara mig rätt så bra annars men eftersom jag känt mig lite nersatt ett tag så blir man ju mera mottaglig. Men jag har laddat upp med panodil, nezeril, bafucin, pappersnäsdukar, loka, handsprit, smörja-näsan-salva, glass och te med honung. Kollar tv och ligga soffan är en del av min dag. Hade hoppats på att kunna ta mig till Kalmar idag men orken fanns inte. Så jag får avvakta tills i morgon.


Husapotek=egenvård

Emmie tittade in när hon hade middagsrast. Vi käkade lite och så blev vi lite sugna på kakor till teet. Vad passar då bättre än att slänga ihop lite spelarfrukakor. Snabbt och lätt i assistenten, in i ugnen och så knaper, knaper.
De är så goda så man har svårt att sluta äta. Men det finns en risk med att knapra i sig förmånga.


Så här kan det gå om man äter förmånga spelarfrukakor (Sara o Ninni)

Otoligt vad mycket tv-program det visas hela dagarna. Sitter och sappa mellan kanalerna. Massor av repriser, top model, Oprah, partiledardebatter och nyheter. Just nu så kollar jag på när de operera, inte så trevligt men ska man ändå snörvla så passar det ju bra till ett operationprogram. Nu är det reklam och då ska jag koka mig en stor kopp te och äta massor av spelarfrukakor.

Gozzi tycker att jag är världens tråkigaste matte. Jag håller med honom hur kul kan det vara att ligga och stirra på mig i stället för att få gå långrundor. Han tycker inte ens det är roligt när jag gör lite grimaser här från soffhörnan.

Jag vill börja dansa zumba!
Ser så jätte roligt ut.

:-]

4 kommentarer

Emmie

11 Feb 2010 20:46

tack för god mat och en trevlig stund idag. kakorna är farligt goda. jag & min brukare käkade upp en hel påse innan och nu när jag kom hem så påbörjade jag en ny. gottigott-gott. undra o jag också kommer bli lika snygg som sara och ninni nu då=) kram

Sabbe

12 Feb 2010 02:52

Häng med mig på Zumba när du blivit frisk vet jag:) Det är precis lika skoj som det ser ut som:D Kraam

Sara

12 Feb 2010 08:26

Yeah. Jag tror bestämt att Ninni och jag är snyggast i stan. :)

Ninni

12 Feb 2010 17:55

Den bilden va faktiskt fruktansvärd! Haha! Men jag bjuder på den :)

Kommentera

Publiceras ej