Fem bilder

4kommentarer

Utmaningen från min dotter Annelie var inte så lätt som jag först tänkt mig. När jag satt mig ner med mina bilder så hittade jag betydligt flera bilder än fem som ville ta med. Men så tänkte jag som så, om jag tar några bilder nu så kan jag ta med några en annan dag och en annan dag och....... Bilderna som jag nu valt är mina favoriter pga flera orsaker, jag ger en liten beskrivning under varje bild.


Bilden är tagen i Köpningsvik en kväll innan solen skulle gå ner. Jag var på väg till stugan när jag vände för att hinna ta lite bilder från stranden i Köpingsvik. Gillar denna bilden för den ger en evighetskänlsa på något vis.


En bild på W´s första puss på lillasyster N. Kolla in W`s lilla hand, hur han håller och ömheten som återspeglar sig i bilden.


En solig höstdag gick Gozzi och jag till Hoglandspark för att fotografera blommorna. Denna bild tycker jag är helt fantastisk, med färgerna, skuggan, bakgrunden och de små daggdropparna från nattens fukt. Så säger ju bilden lite om att baksidan kan vara minst lika vacker som framsidan.


Vad finns då att säga om denna bilden. Min pappa på sin första hela fotbollsmatch i sitt liv. Bilden är tagen just i rätt ögonblick med tanke på att han brukar alltd hitta på något med ögonen eller räcka ut tungan på alla bilder som man försöker ta och så dessa glasögonen som alltid sitter på snè.


Fotbollsbilder är så kul att kolla på. Återspeglar så mycket. Kolla bara på denna bilden. Bollen på väg in i mål, motståndarnas besvikelse och så är det ju alltid extra kul när det är Dennis som gjort målet. Fotbollsbilder kan man liksom inte förutbestämma de är en överraskning varje gång man kommer hem från en match.


Ännu en härlig och underbar ögonblicksbild.

Tack Annelie
för din roliga utmaning.
Vilken är din favoritbild?

:-))

4 kommentarer

Johanna och Stina

11 Feb 2010 22:39

Fina bilder =)

Emmie

12 Feb 2010 12:15

wow! vilka underbara bilder, o kul med att du skrivit lite om varje bild. jag gillar alla fem men om jag bara får välja en så är den översta bilden (från köpingsvik) min absoluta favorit. så fint med solen som lyser igen, molnen som speglar sig i vattnet och allt. man kan nästan tro att den är redigerad i photoshop. nu sitter jag o äter lite av dom goda kakorna igen =) kram kram

Annelie

12 Feb 2010 20:34

Åh vilka bilder, min favorit är blomman men alla bilderna är otroliga och har sin egna charm. Morfarbilden är kanon, har han sett den?

Och så pussbilden är så mysig med mina två pluttar den är jag så glad över att vi fick till, och solnedgången hmm va mysig! Nja förstår att du har så många bilder till som du är nöjd över jag vet en heldel av dina bilder som jag gillar skarpt! Kraaam kram tack för ditt korta men så härligt besök

Sofie

13 Feb 2010 19:03

Inte lätt att få till en favorit bland de här fina bilderna. Så jag väljer två ist. Den första är ömheten bland syskonen, en sådan härlig, ärlig och kärleksbild, älskar den. Den andra är solnedgången och just för det du skriver, oändligheten i bilden.. Ha en bra kväll, kram Fia

Kommentera

Publiceras ej