Vem ska man lita på

4kommentarer

Hur många har inte suttit och lysnat på förra polischefens föreläsningar om värdegrunderna i sitt arbeter för jämställdhet och respekt under sin karriär. Från en ansedd polis, rakryggad med högt buret huvud till en avmagrad, kutryggad, blek man som mår psykiskt dåligt.
Vem mår dåligt?
Han greps då han var påväg att träffa en 14 årig flicka som han sms;at och ringt flera gånger dagligen. Med sig hade han en väska full av sexleksaker och viagra. Han är anklagad för våldtäkt, koppleri och sexköp.
Vilken tur att det funnits folk som sett genom det omöjliga och som vågade ta risker.

Det finns inte straff nog för vad han har gjort, jag tycker gott att han ska få sitta på fängelset där de andra grabbarna hade kunnat gett honon det straff han förtjänar istället för att han ska få fördel av sin tidigare chefsroll.


Den fula spindeln är nu tagen på bar gärning

Detta inlägg kunde ha blivit hur långt som helst,
men jag väljer att sluta nu
för när jag bara tänker på vad han sa som förklaring till hur han själv skulle reagerat inför en liknande händelese som polischef, så.......

Så en rask promenad med hunden får det bli!

:-/





4 kommentarer

Marie-Louise

16 Aug 2010 13:24

Det uttalandet har jag missat, vad sa han då?

Jag tycker också att han gott kunde sitta bland "vanliga" fångar. Det är ett sånt daltande med sexualbrottslingar i vårat land, f*n spärra in dom som vanliga brottslingar så kan dom få känna på hur det är att vara i underläge, för i "vanliga" fängelser står dom inte högt i kurs.

Selma

16 Aug 2010 13:52

Jag tror snarare att han drabbats hårdare än den vanlige sexköparen på grund av sin bakgrund.

AnnaKK

16 Aug 2010 16:20

Jag förstår överhuvudtaget inte hur en person i hans ställning ens kan få för sej att syssla med det han har gjort!? Straff är väl viktigt, men ännu viktigare att folk behåller en sund uppfattning om moral och etik!! Särskilt folk på viktiga samhällsposter! >:-I

soffie

16 Aug 2010 21:52

uu jag ryser när jag hör detta så vidrigt,äckelgubbe,

hoppas han får sitta inne länge,

å att de han har utnyttjat får god hjälp så de kan må bra någon gång i sitt liv igen

bra inlägg,å vilken cool bild på spindelnätet,

kram

Kommentera

Publiceras ej