Kottkastarna

5kommentarer

I går då vi var i skogen så hittade vi en pöl som blev offer för alla tallkottar som låg på vägen.



Så var det en ny dag!

Vaknade 06.00 av barn nummer 1, det var en liten N som var hungrig, fram med välling och av hastigheten att suga i sig innehållet kan man tro att hon inte fått mat denna veckan. Sedan dröjde det en halvtimme så kom barn nummer 2 upp ur sin dvala, fram med mera välling, den mumsade W i sig medan han kollde på barnprogram.  Så hördes det lite ljud från sovrummet och vips så kom hund och hon som brukar stiga upp först av alla ut, lika pigg som alltid på morgonen. Så då var man påmind om hur det var när barnen var små och man var uppe med tuppen varje morgon. Jag har nog genom åren skaffat på mig lite dåliga morgonvanor, det är inte min starka sida att stiga upp vid denna okristerliga tid varje morgon. Nu är det fullt ös på barnen så det är lika bra att vi går till skogen för att rasta av vildarna lite innan middagsluren.

Ha en bra dag!
:-)

5 kommentarer

AnnaKK

01 Aug 2010 11:10

Här känns det knappt som jag har vaknat än idag, fast att jag varit uppe sen 7. <:-) Tråkväder, och så blev det så tomt i huset efter att våra gäster åkt vidare på sin semesterresa...



Ha en fin fortsättning på dagen! :-)

Marie-Louise

01 Aug 2010 11:58

Ja kräftorna blev mycket godare i den nya lagen. Nu fick dom lite sälta och dillsmak :)

Ailas

01 Aug 2010 12:27

Det blev en fantastiskt estetisk bild av din pöl; riktigt vackert.



Visst är det märkligt hur fort man glömmer bort det där med tiden då barnen var små? Men det skadar säkert inte med en påminnelse. Mitt lilla barnbarn är bara dryga sju månader, men jag längtar efter att få vara barnvakt framöver.



Trist väder idag, det duggar med jämna mellanrum. Det hann torka upp lite och vi var på väg att gå ut i trädgården, men genast började det strila igen.



Kram!

Annelie m fam

01 Aug 2010 21:23

Tack underbara mamma för hjälpen, nu måste du träna på din morgonpigghet för snart behöver vi dig igen och då två nätter =))

soffie

01 Aug 2010 21:38

va mysigt ni har det och vilken fin bild,

kram

Kommentera

Publiceras ej