Horngubbens dumma geting

1kommentarer

När Malin och jag var på IP igår eftermiddag för att greja lite så blev jag stucken av en geting i nacken. Jag brukar alltid (nästan) ha mina betapred med mig, men nu var jag så snäll att jag gav bort dessa till en tjej som blev stucken på Öland senast jag var där. Jag skulle fixat nya men det hade jag ju inte gjort. Jag har ju varit på semester och då glömer man ju lätt bort det de där måstena. Sedan att det kan handla om liv och död är ett bevis på att man haft semester och avkoppling. Mina symtom börjar med en sprängande huvudvärk, sticker i läpparna, tunganstyr inte riktigt, känslan av att bli tjock i halsen, hosta och så brukar jag bli flammig på bröstet.
Först så satte vi oss och ringde runt till lite folk som vi tänkte eller hoppades på, möjligtvis, kunde ha lite sådana tabletter liggande, för jag ville inte in på akuten och ligga där i fler timmar. Ha man viktiga saker för som att fotografera fotboll så kan man ju inte ligga där och glo i taket hela kvällen :-). Då kom vi på att vi åker till närmaste vårdcentral, Malin rattade oss dit och där fick jag genast träffa en läkare. Betapred och lite Tevegyl sedan blev det en stunds observation och lite tjat om att den stackars hunden satt i bilen, innan Malin och jag kunde ta oss tillbaka till IP igen för att fortsätta med våra göromål. Tur att jag ännu inte är så allergisk att jag behöver ha penna med mig.


Mycket trevligare med bin

Tack Malin för hjälpen!

:-)

1 kommentarer

AnnaKK

21 Aug 2010 10:30

Usch och fy för getingstick - särskilt om man är allergisk mot dem också! Känner en som det faktiskt är så illa för att han kan dö av dem, och han har visst alltid nån spruta (penna?) på sej om utifall... Hua-hua!



Maken och hans föräldrar skulle faktiskt försöka riva ner ett getingbo från deras hustak innan i morse, och det slutade med att svärmor fick ett stick. Men det gick bra vad jag vet... <:-)



Ha en fin helg! :-)

Kommentera

Publiceras ej