3-2 till Trionkillarna

4kommentarer

Gårdagens våffelmuta med vinnarpulver gav oss tre fina mål och där med så gick de grönvita av planen som vinnare av kvällens match. Jag var så nervös så hjärtat har pumpat runt blodet i 190. Mörk himmel och full orkan, men regnet höll sig borta som tur var. Nu är det bara 5 matcher kvar där av 2 hemmamatcher.




Bra jobbat Dennis!

Efter en god kopp te och lite fruksallad så har vi tinat upp. Nu ska hunden få gå sin natterunda sedan så blir det sängen. Jag ska kolla på Ikeas alla nyheter och drömma mig bort för en stund. I morgon åker pappsen och jag till Öland för att greja lite, han ska få den stora äran att slipa klingan på min vedkap som vi köpte på auktion för ett tag sedan. Medan pappa grejar med det så ska jag fortsätta med mitt kommande trädgårdsland.

Sussa gott!
:-)

4 kommentarer

Ailas

25 Aug 2010 23:34

Ni går från klarhet till klarhet. Våfflorna gör så klart sitt till!



Grattis!



Ska också sova nu. Kram!

Edinskan

26 Aug 2010 06:57

haha,1;a bilden på dennis nick är skithäftig!!

AnnaKK

26 Aug 2010 09:46

Våffelmuta var en bra idé - den borde vi kanske testa med våra lag också!? :-)~



Nä, det där med att smyga på vilda djur är det inte ofta man lyckas med. Men när man kommer körandes i bil och får syn på rådjur eller älgar intill vägen, då är det ju faktiskt för det mesta ganska lätt att stanna till och fotografera dem. Så det är mest så jag gör. :-)



Hoppas du och din pappa får en fin dag på Öland! :-)

Marie-Louise

26 Aug 2010 12:32

Å våfflor vad gott, det var länge sedan jag gjorde.

Vad bra att din pappa kan hjälpa dig med klingan.

Kommentera

Publiceras ej