Som en stock

0kommentarer

Duktig som jag är så somnade jag väldigt tidigt för att vara jag i gårkväll, ca 22.30, tänkte läsa lite men det blev lite funderande istället. Sedan vet jag inget förrän Jimmie ringde idag på morgonen 06.45, han trodde att jag jobbade. Men jag fortsatte där jag slutade kvällen innan med att fundera lite till nu när jag ändå var vaken. Denna gången gick det mycket bättre. Eftersom jag skulle till besiktningen så var det bara till att stiga upp för att ge sig iväg, tog en liten runda med luvetass också innan jag körde. Efter besiktingen så åkte jag till Emmie för att äta frukost, köpte nya goda frallor på maxi som vi mumsade i oss. Maxi har tusan ta mig stans godaste frallor. Jag köpte rågskorpor till mig och de var jätte mumsiga. Annars har jag städat och så har jag städat och så har jag städat. Jätte roligt!
Kvällen för övrigt har jag varit på vårjakt. Spelarfruarna skulle träffas på Rosenholm för lite fotografering till Sydöstran, skulle bli något repotage där i slutet på veckan. Så håll koll torsdag eller fredag.


En av spelarfruarna sätter lite Trionmärken på fotografen


Se så fin han blev, så här skulle alla kommuninvånare gå omkring

Men innan vi skulle träffas så gick jag en runda på Rosenholm med Lurvetasen för att kolla in våren, vi kikade efter små sippor i backarna står, men inte såg vi några små blommor inte. Men det gör inget nu när jag tänker efter, för ju längre de dröjer desto mera vår har jag framför mig.

Jag Älskar Våren!

Sov Gott!
:-)




Kommentera

Publiceras ej