Nyheter

1kommentarer

Inte många av mina ärende som blev avbockade idag. Allt tar ju sådan tid, köer, fundera, lite prat här och lite prat där och så massor av kolla-pilla saker. Så mycket fina kläder det finns, vårkläder är alltid kul att kolla på och de finns i massor av fina ljusa färger. Men jag föll inte för frestelsen att handla något som inte stod på min lista :-)
Vilken tur att man inte behöver gå till banken så ofta, hur lång tid fick man inte sitta där och rulla tummarna då. Skulle lämna in min gamla betaldosa som varit bort i ett år men som nu är återfunnen. Jag fick lösa ut en ny för 250 kr, men om den gamla dök upp så skulle jag få pengarna tillbaka. Banken och apoteket är hur dryga som att köa på, apoteket är nog ett snäpp värre när jag tänker efter för där ska det hostas och nysas också, banken kan man ju i alla fall kolla när andra räknar sina pengar.

Mitt första träningspass för bättre magmuskler är avklarat och det var inte utan att jag fick mjölksyrevärk, kan inte fatt hur de små magmuskler jag har kan göra så ont. Så nu är jag ett steg närmare magrutorna.


Mini bananer

Låt inte gårdagen ta för stor del av dagen.

:-)

1 kommentarer

2barnspappan

28 Apr 2010 11:27

Va, Bananer!! Hur lång tid har det tagit för dig att odla upp dom? Dum fråga men går dom där att äta sen eller är dom bara för "prydnad"?

Hoppas du får en underbar dag!

Kommentera

Publiceras ej