Först jobba sedan mysa

1kommentarer

Idag har W och jag haft en egen fm medan mamma och pappa W skulle ta en tur till staden för att fixa lite. Sessan fick åka med så det var bara vi,Gozzi och katterna hemma.
Eftersom det var så härligt väder så gick vi ut. W hade fått massor av fin sand i sin sandlåda så det var bara att sätta skopan i och börja gräva.


Först måste man jobba lite...


...sedan ska man koka mat, receptet är pappas goda soppa enligt W..


...jobb och matlagning kräver lite vila....


..undra vad W tänker hitta på nu.....


...vi tog en runda till skogen med fikakorgen....


..när vi kom tillbaka så planterade vi våra skogsfynd.

Oj oj oj vad han kan greja lilla W , alltid är det något. Gozzi är helt slut nu efter pinnleken "jag-tar-alla-pinnar-som-du-hittar". Men Gozzi tyckte inte det var lika kul att bli sandhund och naturligtvis så var det ju ännu roligare att jaga Gozzi med sandhinken när han inte ville.

När vi gick till skogen idag så pratde vi om allt som finns i skogen, träden, ljungen, riset, kottarna, bäcken och just då hittade W en pinne som han ville ha. Den var ett svärd ibland och ibland en bössa, men så gick pinnen av då sa jag vad Ior en gång sa till Nalle P.
Ior sa; "bättre med en liten pinne än ingen pinne" och då sa W att det var bättre med än stor pinne än ingen pinne.

:-)


1 kommentarer

Annelie m fam

20 Apr 2010 22:04

Va fin din blogg är, riktigt snyggt!! William har alltid det toppen tillsammans med dig och Gozzi, alltid blir det promenad och en massa gos! Tack snälla goaste mamma för hjälpen vi fick ju en hel del uträttat!! Kram kram

Kommentera

Publiceras ej