Foppatofflor

1kommentarer

Mina svart foppa passar bra till min svullna blålila fot. Har idag linkat så mycket att jag till slut fick ont i mitt knä. Det har inte blivit något grejande i trädgården idag, men jag har fått mycket annat gjort. Världens störtsa tvättberg har blivit fixat och inburet i garderoberna. Strumpor har blivit sorterade och tvätt har blivit tvättat och upphängd. Plocka lite här och plocka lite där, så denna dagen har också gått. Symaskinen har också varit framme på luftning. Jag har sorterat lite bilder och kollat bilderna från Trion förra match. När jag var och fikade med en kompis idag så körde jag inom maxi för att förse mig med lite godis inför morgondagen. Blev lite orolig att jag skulle glömma bort att köpa lördagsgodis eftersom jag är nervös inför morgondagen match. Mer än 14 dagar utan godis är tillräckligt. Kameran har nyladdat batteri och minneskortet är tömt, redo för att följa grabbarna i morgon när Trion möter Sillhövda.



En aprilbild från Öland förra året

Ja, då är det bara till att ladda för morgondagen.
Upp tidigt för att greja lite i trädgården och jag hoppas att min fot blivit bättre så jag inte behöver halta omkring.
Sedan bär det av till matchen och jag undrar om det kommer att bli någon skärpa på bilderna i morgon med tanke på hur nervös jag kommer att vara.

HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!

:-)

1 kommentarer

2barnspappan

17 Apr 2010 01:41

Oj, här har det hänt grejer sen senast! Fint!! =)

Huvudstaden hälsade tillbaka!



Hann tyvärr aldrig hem till mötet men jag tycket att det där med "tjejtimme" lät som en väldigt bra idé! Ska tydligen vara ett nytt möte om två veckor igen och jag ska lägga fram det som förslag då.



Hoppas du får en riktigt trevlig helg!

Kommentera

Publiceras ej