Lyxlampor till minipeng

4kommentarer

Fick en sådan Ullaredsrysning. Varför kommer det inte någon som kan kidnappa mig, fylla min plånbok med pengar och sedan köra mig till ULLARED. Nästa år är det 30 år sedan jag var i Ullared första gången. Mycket har ändrats på dessa åren i Ullared, de långa köerna är borta, så har de byggt ut, så finns det blå och röda fiket, ullaredsbloggen, köbarometern, det finns två våningar och massa nya prylar. Det är bara en sak som inte har ändrats och det är hur kul det är att åka dit, känslan när man ta klivet över trösklen är som en ilning genom hela kroppen.
Så medan jag sitter här och väntar på räddare, så drömmer jag mig bort till denna ljuva plats.

En fråga bara
Samlar du på något?
Det finns en  dam i Sverige som har 4100 tomtar. På frågan hur det hela började så svara hon "jag vet inte hur det började, bara en dag hade jag en väldigt massa tomtar och då var det ju lika bra att börja samla.

Pust och stön,
nu ska man sitta och vara orolig för att det bara en dag ska finnas en massa tomtar boende hos en.
Ja, som om inte det skulle räcka,
då MÅSTE man ju börja SAMLA.


Hej, nu bor jag hos dig!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!!!

:-))


4 kommentarer

edinskan

23 Oct 2009 19:07

heeej lotta! längesen vi sågs! fick med mej uffe en gång till ullared för många år sedan när vi campade i falken berg. han va chockad o likblek i ca 2 dygn efter. hans enda kommentar om det var: några kommer till himmelen när de dör, resten hamnar nog i ullared.... Kram, hoppas vi ses snart!

Johanna

23 Oct 2009 23:00

Kolla här, hittade denna på nätet:http://gekasullaredbloggen.blogspot.com/ Skoj va =) Själv susar jag dit om två veckor!

Fia

23 Oct 2009 23:38

Det är väl en sisådär 16 år sedan jag var i Ullared så man kan säga att jag vill dit, snart.. Alex fritidsgård hade en resa dit i november som vi är sugna på, få se om det finns två platser till oss. Kram och ha en mysig helg

Annelie

25 Oct 2009 18:36

Åhhh jag älskar Ullared!!! Skulle susa dit direkt om det fanns mer pengar på kontot! Kram kram

Kommentera

Publiceras ej