Storebror W och lillasyster N

4kommentarer

Vilken tur att lillan var tvungen att bli undersökt av en doktor innan hemgång annars hade nog hon åkt med mig hem igår kväll då jag var och hälsade på. Vilken dotter jag har. Slutade jobbet i fredags, slipade väggar i måndags, föder barn på tisdagen utan smärtlindring och så ville hon åkt med mig hem på på kvällen. Men idag kunde ingen hindra henne från att återförenas med familjen. W och jag försökte att fixa lite här hemma innan Annelie dök upp. W blev så glad när mamma kom hem och att lillan var med var som det naturligaste i världen. Han pratade om mammas mage och att bebisen skulle dricka mjölk. På väg hem i bilen fick hon ett namn och det underlättar ju förstås. 


Första träffen med syrran


Så en liten kram naturligtvis


Så lite gos i soffan med en alldelse egen syrra

Hela kvällen har N och jag gosat, hon har legat i min famn och sugit på sin lilla tumme, man kan ju inte släppa ögonen från detta lilla underbara liv. W har varit så duktig och försökt att hjälpa till med både det ena och det andra. I morgon ska vi fortsätta gosa så det är lika bra jag går och lägger mig nu så att jag är pigg tills i morgon.

4 kommentarer

Johanna och Stina

26 Nov 2009 09:54

>Världens bästa storebror o kan man bli annat med en sån underbar mor! Nyfiken på namnet =)

Fia

26 Nov 2009 17:18

Så mysigt för fina storebror att få hem sin underbara mamma och en otroligt söt lillasyster dessutom... Även jag är ju då nyfiken på namnet, hmm... N.. vad kan det vara.. Kram Fia

Annelie

26 Nov 2009 21:01

Tack mamma för all hjälp här hemma och tack för din blogguppdatering över vad som hänt här! Nu ligger en liten N på min mage o gosa, storebror ligger och sover! Tack igen för allt!!!!

Emmie

27 Nov 2009 23:17

vilken liten goding =) längtar tills jag får träffa henne. gulliga bilder. kram

Kommentera

Publiceras ej