Ullared

1kommentarer

Finns det något bättre sätt att avsluta tre nätter på jobbet som en tur till Ullared. När jag gick av idag kl sju satte jag mig i min kompis bil för att åka till Gekås. Jag skulle handla lite julklappar och något piffigt till lilla N som Annelie beställt, massor av röda och rosa plagg blev det. Det var så mycket folk så jag förflyttade mig i snigelfart till mamma kråksången och en slank hon dit och en slank hon hit......och sedan blev hon påkörd av en kundvagn. Jag har nog blivit påkörd på alla håll idag. Men vet ni vad det konstiga är? Jo, de som har kört på mig har alla varit över 65 år. Vad säger då detta? Att de har svårt att avgöra AVSTÅNDET MELLAN MINA HÄLAR OCH DERAS KUNDVAGN. Nej, det tror jag knappast. De är bara så jävla .....tappade ordet. Nu menar  jag inte alla som är över 65, utan de som brummar på utan att förstå att det fanns hur många hundra människor till som skulle ta sig fram på en begränsad yta. Inte nog med detta de stannar mitt i allt och pratar med sin vännina som just råkade komma förbi och som hade hittat plastpåsarna hon sett att alla skulle köpa från gekås realityserien. Men annars har det varit trevligt och trångt. Jag har inte sett till Morgan, han var nog ledig efter sin vilda fyllefest på en båt i helgen. Eller sitter han och ringer runt till alla som han hade fått telefonnummer av. Kör hårt Morgan. VD;n Boris höll sig också undan, undrar om han me var med på båten..... Men Ghassan, han var där i sin nya frisyr och vinkade glatt liksom jultomten till alla som gick förbi. Söte göte va det händer mycket kuliga saker på Gekås.
Nu har jag pyntat med mitt nya pynt och det ser väldigt trevligt ut. Härligt med alla dessa ljus och annat bling bling. Jag har handlat en jätte snygg jacka till mig idag för en ringa summa av 125 kr, en tunika för 150 kr och ett par knästrumpor för 10 kr. Gozzi har fått en ny dyna att ligga på och lite julklappar har det naturligtvis också blivit. Jag har köpt en elvisp till Dennis, pedalhink till Annelie, flytväst till Jimmie och en mockaväska med fransar till Emmie.
Hahahahaaaaaaaaaa skojar bara...................


När första ljuset brinner........

Oj, va klockan är mycket, det är nog lika bra jag går och lägger mig.
Annars blir det gnäll utan att nämna några namn.

Sov Gott!

:-))

1 kommentarer

Emmie

02 Dec 2009 18:19

haha!! jag vet precis vad du pratar om när det gäller ullared. man blir ju galen på alla som kör in i hälarna på en,o sen när man vänder sig om så bara glor dom som om inget hade hänt! suck. åh va snygg jag kommer bli i min nya fransväst.

Kommentera

Publiceras ej