Nyårslöfte

0kommentarer

I år bler det inget nyårslöfte. Nya tider då nyårslöften är ett förlegat ord och handling. Hur många håller sitt löfte? Då är det ju ingen mening att börja det nya året med att avge löfte du ändå inte tänkt hålla. Skapar bara negativ energi och du blir håglös innan du ens börjat. Så alla mina kära läsare, dissa nyårslöfte.
Jag ska i stället tänka hur jag vill se tillbaka på 2010. Så nästa år i december så gör jag en utvärdering av min önskan. Utan krav eller tvång. Bara en önskan om hur jag vill förändra eller förbättra min livssituation. Hur vill jag att de ska se ut med jobbet, förhållande, boende, ekonomi, mat, godisätande, träning, avkoppling osv...
I natt när jag jobbar så ska jag skriva ner det som jag kommer på, sortera och skriver upp det som jag tycker vara värt att förändra. Om jag nu hinner så kommer jag under morgondagen lista upp vad jag kommit fram till, annars får ni vänta tills i övermorgon.

Idag så vaknade jag till en klarblå himmel, en sol som sken bländande. På med skor och mössa för att ta sig ut med Gozzi och Nikon. Jag kan bara säga att natten har också varit helt underbar. Stjärnklar himmel med en måne som lyste upp vårt snötäckta landskap.


Vattnet var spegelblankt idag då vi var ute på vår promenad


Är det någon som vet på vilken byggnad jag hittade denna lilla skapelse?

Ha en trevlig kväll!
Och för mig är det bara en jobbnatt kvar av fyra.
:-))

Kommentera

Publiceras ej