Nästan på dagen har jag jobbat 14 år i nattpatrullen och inatt gjorde jag min sista natt där. Från och med idag så säger jag hej då till mina underbara brukare för på måndag är det dags för nytt jobb. Dagtid och förhoppningsvis om nu klockan ringer och jag orkar upp ur sängen så ska jag vara på plats 07.00. Inte varje dag man är på anställningsintervju men roligt var det. Det var en hel del sökande så jag känner mig grymt nöjd över att jag fick möjligheten att göra något annat nu. 2016 levererar redan från start. Ni lär säkert få läsa mer om mitt nya jobb och för mig något annorlunda arbetstider. 
 
 
 
Ska nog fira lite nu med en stor kopp te 😃
 
 
...................... där är det underbart att drömma sig bort en stund när dag och natt flyter ihop.
 
 
Trevlig kväll!
 
:-)
 
Fantastiska dagar i en sagolik natur i goda vänners lag. Halmstad bjöd på nästan alla ingredienser ur livets skafferi. Prins Bertils stig som sträcker sig från centrum till Tylösandsbadet  fick besök av oss på en liten bit av hela sin längd. Kommer med all säkerhet att återvända till sommaren för att njuta av vad naturen har att erbjuda då.
 
 
 
 
 
:-)
Prins Bertils stig,
Sitter på tåget på väg till Halmstad! När allt funkar så är det smidigt med tåg. Mycket att titta på nu när solen lyser över vintersverige. Börjar bli lite trött nu eftersom jag steg upp väldigt tidigt idag. Hade lite att pyssla med innan locket på resväskan åkte på. Det är alltid lika dant, sitter just nu och funderar på vad jag kan tänkas ha glömt. Har det viktigaste med mig, plånboken.
 
 
Ha en bra dag 😎
 
 
Medan snön faller utanför mitt fönster.
sitter jag här inne i värmen och njuter!
 
:-)
Vilken underbar morgon, -10 grader och solen är på väg upp. Himmelen var fantastiskt vacker nu när jag körde hem från jobbet.  Jag vill bara stanna bilen mitt på infartsleden för att skrika rakt ut " JAG ÄR LEDIG NU!!". Mina 4 veckors intensiva jobbande är nu över. Detta måste firas på bästa sätt, jag börjar med att sova.
 
 
Trevlig söndag!
 
😴😀
En brukare frågade mig i natt "kommer du i natt också"? Vet inte om det var bra eller dåligt men helt ärligt så har jag inte gjort annat än jobbat de senaste fyra veckorna. En natt kvar sedan är jag ledig till nästa lördag. Känns nästan som om jag har en hel semester framför mig. Lovar att jag inte ska bli sittande sysslolös. Även om det varit mycket jobb så har det alltid funnits tid för lek.
 
 
 
Ha en fin kväll mina vänner!
 
😃
Jag och mina nyårslöfte! Jag tycker att det är så kul att avge nyårslöfte. Syftet kan variera och jag stångar inte pannan blodig ifall jag skulle tappa bort löftet sådär i mars. De sista åren har jag faktiskt hållit mina löften och det taggar till att avge nya. Förra årets löfte höll jag hemligt eftersom jag ville bevisa att man utan ansträngning kan få lite extra klirr i kassan. Det var under en av alla mina promenader med lurvetass så där i början på året som min idé bara dök upp eftersom det råkade ligga en mitt framför mina ögon. Jag skulle plocka tomburkar, inte rota i papperskorgar utan bara plocka upp de som låg slängda. Ibland tog jag påse med mig, ibland så fick en bajspåse rycka ut. Tyvärr så lämnade ju pälsklingen min sida i februari 2015 så då blev det inte lika många promenader och inte lika många tillfällen att hitta burkar, men stötte jag på någon så fick den följa med hem. Tur eller otur men på min gata så låg det (ligger fortfarande) ofta burkar/flaskor på gatan som jag blockade upp och la i bilen. Hur som så i slutet på året 2015 tömde jag min sparbössa och pengarna räknades och jag råkade vara 1050 kr rikare. 
 
 
 
Årets nyårslöfte ska ni snart få veta!
 
😎 Solen skiner hos mig! 
 Nu är det dags för tomtemor, tomtefar och alla nissarna att flytta till förrådet. De står där ju bara och väntar ändå och tomtefar har redan somnat så han kommer inte märka någon skillnad. Snön som kom i helgen har regnat bort och det känns som om dag och natt smälter ihop i grådiset. Skönt att alla helger är över och allt rullar på som vanligt. Granen och mina ljusstakar får stå lite till, iallafall till onsdag.
 
 
 
Trevlig dag!
 
😄
 
Mycket snorande och onda halsar möts jag av både på jobbet och fritiden. Har jag tur så klarar jag mig. Om det är så bra som alla säger med citron, ingefära och honung så kommer jag stå pall, men ..... det återstår att se. En sup av detta hopkok ska räcka. Lovar att hålla er uppdaterade 😄. 
 
 
Ledig helg! 
Efterlängtat 😅
 
Trevlig helg! 
Vad är det för dag? Jobbnatt och lediga dagar, röd fredag, röd torsdag, ingen tidning i lådan..... Helt ärligt har jag ingen koll. Hur som så fick stugan på Öland besök i går, allt var precis som vanligt och det är ju tur eftersom jag inte varit där på ett tag. Visst märktes det att Gorm varit då men inte värre än att det bara var att plocka upp lite efter hans framfart. Grannens lada hade fått sig en omgång, men jag tror att den inte var i bästa skick innan stormen kom. Snart är det dags för jobb igen, tre nätter så det är lika bra att passa på att vila sig lite. 
 
Nyårsgranen blev i silver och blått!
 
Trevlig afton mina vänner 😃
 
 
Nytt år med nya möjligheter. Satt för en stund sedan och tränade på att skriva 2016, ett år som jag tror kommer att ha väldigt mycket att erbjuda. Som ni säkert redan förstås så har jag inte ägnat min blogg, inte min dator heller för den delen så mycket tid som jag hade velat. Jag har sedan jag kom hem från Australien haft lite mycket att stå i, jobb, julgransförsäljning, barnbarnsgos och lite annat gos. Sonen med flickvän har kommit hem och eftersom de bor hos mig tills vidare så har det blivit en hel del trevliga fikastunder och många långa samtal. Är så lycklig över att familjen är samlad. Lite lättare då att ses. Men jag är väldigt tacksam över mina resor till Australien som blivit verklighet tack vare att sonen varit där i tre år.  Året 2015 slutade så perfekt som det nånsin kan, eftersom 2016 börjat med samma härliga känsla så kan det bli hur bra som helst.
 
 
Gott Nytt!
 
:-D