Långfredagen under min uppväxt var väldigt seg och uttråkande. Vet inte vilket som var värst, min tristess eller pappas klagande över att han inget fick göra. Min bror och jag smygspelade kort på rummet bakom dörren. Långfredagen var nog den dagen då vi aldrig bråkade eftersom vi inte fick avslöja våra "hittepå". Men pappa han kunde inte smygspela några kort, inte kunde han jaga eller köra traktor i skogen. Nej, tråkigt skulle det vara! Som tur är så ska sysslor skötas så numera är det aldrig långtråkigt på långfredagen.
 
 
 
🐥
Kära nån vad det snöar ute, det vill liksom aldrig sluta. Sedan 16.00 i dag har det snöat konstant och blåst så det yrt in genom stängda dörrar. Ingen mening att hänga läpp eftersom det inte hjälper men helt ärligt så trodde jag att våren var på väg. Inget ont som inte har något gott med sig, EddieUnik älskar snö så för hans skull så är jag sååååååå glad 🐾☃️. Många olyckor idag, hoppas så att alla ska tänka till och ta det extra försiktigt i påsktrafiken. Känner man att man inte klarar det så hoppas jag att de personerna stannar hemma. 
 
 
 
Ha en trevlig lång fredag 🐥❣️
Fyra år utan godis, helt sjukt. Kan faktiskt inte fatta att det redan gått fyra år sedan jag slutade ät godis. Innan dess så åt jag endast på lördagar, tills en dag då godissuget bara försvann och det kom aldrig tillbaka igen. Har inte varit godissugen en enda gång sedan den dagen. Lite konstigt är det allt eftersom jag älskade godis innan. Vad hände liksom?
 
 
 
Då var det tisdag! 
😁
Nätfiske, sociala bedrägerier, falska lotterivinster och "fina" erbjudande. Hej å hå vad det luras för att komma åt dina kontouppgifter, koder och andra viktiga funktioner. Vet inte hur många gånger det ploppat upp både det ena och det andra på mail och telefon. Hade det varit för femton år sedan hade jag nog gått på allt. Men inte nu, jag bryr mig inte om gratis grejer eller unika erbjudande om vinster på flera miljoner. Jag köper min triss eller en bingolotto om jag nu blir sugen på att vara delaktig i vinstchansen, annars får det vara. Det säkra är nog att försöka få ihop till leverbrödet på annat sätt. De flesta bedragare spelar på våra känslor för vem vill inte göra en god gärning, eller vår glädje över att ha fått ett oväntat ekonomiskt tillskott. Jag öppnar aldrig mail eller bifogade filer som jag inte vet från vem eller var de kommer. Jag lämnar heller aldrig ut koder eller inloggningsuppgifter till någon, vem det än må vara som ringer eller vill ha dessa på mail. Det jag vet är att banken ringer aldrig upp för att begära dessa per telefon eller mail. Det gäller att ta det säkra före det osäkra. 
 
 
Måndag, jag tror att våren är på G❣️
Igår var det EddieUniks tur att lägga upp sig för röntgen av höftleder/armbågar. Så nu är det bara till att bita på naglarna tills resultat kommer. Inte utan att jag är nervös. Håll tummarna! 
 
 
 
 
 
 
 
✊️🐾
Aussie,
Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller min ❤️älskade dotter❤️ år. Hoppas du får en bra dag, snart kommer jag med goefika. Ladda❣️❣️❣️
 
 
 
❣️🎂💐❣️
Ibland behöver man påminna sig själv om att inte glömma bort att andas, även att det sker med automatik så behövs det en och annan djupandning emellanåt. Har även hunnit städa mitt inre skrivbord, det var skönt må jag säga. Där låg det mycket och skräpade i tankdammet. Så nu är det ner med axlarna, upp med näsan och mungiporna. Hej kära torsdag!
 
 
 
😁 
En härlig skogspromenad med hundar och trevligt sällskap.
Solen sken och det känns som om det är vår i luften trotts all snö.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas på sol även idag❣️
Aussie,
Vilket underbart väder vi haft några dagar nu i denna delen av Sverige. Kom lite snö inatt, men det kan jag ju lätt stå ut med när solen skiner på dagarna. Mitt stora barnbarn och jag var i vämöparken i söndag, härligt och underbart med fågelkvitter och värmande sol. Miljöträning  av en styck unghund fick vi på köpet. Måste bara visa foton på en vacker ishäck. 
 
 
 
Ha en bra dag❣️
I natt har jag blivit Farmor!
En söt liten goding som ska heta Vidar❤️
Grattis till er lilla älskling J och J❣️
 
 
 
Snart blir det bebbegos ❤️
Visst är det underbart med ett härligt skönt och stärkande fotbad. Förut så satt jag med fötterna i fotbad flera gånger i veckan, jag tyckte det var mycket avkopplande och rogivande. Varför jag jag inte det längre då, inget bra svar på den undran. Men så är det, en gång på hur länge som har det hänt. Jag måste bara bli bättre på att ge mig själv de där må-bra stunderna. Efteråt så brukade jag alltid massera och smörja in fötterna med någon fotsalva. Nu får det bli lite kärpning. Samtidigt så tror jag det är bra med lite fotmassage eftersom det sitter massor fotzoner under fötterna som behöver ha lite kärlek för att övriga kroppen ska må bra. Mitt under fotvalvet sitter punkterna som motsvarar mage och tarm. Ibland då jag masserade eller tryckte där så kunde det börja bubbla i magen. Kanske inbillning men det borde ju inte gjort det nästan varje gång i så fall. Har man som jag stans långsammaste tarmrörelserna så kanske det inte är så konstigt att magen reagerar. Kom ihåg att jag för några eller vid närmare eftertanke många år sedan hade en brukare som hade en rulle med piggar på som hon satt och rullade med fötterna på fram och tillbaka. Även jag brukade få till några fotrullningar där medan vi gick igenom dagens händelser. Mycket trevlig stund innehållande många ingredienser. Nu måste jag ta tag i detta, det får bli veckans måstegrej. Sandpromenader är också väldigt bra, men jag börjar med fotbad.
 
 
Fredag igen?
Någon måste skoja med mig 🤔
Idag fyller min lurviga underbara och kärleksfulla pälskling redan 1år!
 
 
 
 
 
❤️
Aussie,
Njuter fortfarande!
 
 
 
❤️
Härliga lilla stugen bjuder på vedspisknaster och från ugnen känner jag lukten från den snart fädiggräddade västerbottenpajen från Felix. Har börjat röja lite i all oreda efter golvläggning i tv-rum och hall. Hade behövt ha semester en vecka så det blir klart någon gång. Även om här är upp-och-nervänt så hinner jag njuta av härlig promenad med EddieUnik och av allt fint som hunnits med här i lilla huset.
På fotot nedan ser man hur dimmigt det är på ön idag, brukar se Borgholmsslottsruin men idag är det bara en grå vägg att kolla på. 
 
 
 
Nu väntar mumsiga pajen på mig 😁!
Jag har noll koll på vilka serier som är bra. På jobbet snackas det om vilka serier som de har sett, vilka de kollar på nu och vilka som ska ses. Naturligtvis så låter det lockande att bara gotta ner sig i soffan för att följa någon bra serie av alla som nämns. Skulle det nu vara så att jag börjar titta på något så kan jag ju inte sluta, bara ett avsnitt till.... tills alla är slut. Vintern är ju i och för sig bra tid att vara vän med sin tv men om jag inte ens tar mig tid då, kan man ju undra när det ska ske. Jag ska villigt erkänna att jag är inte sen med att skriva upp alla bra serier som andra rekommenderar. Så plötsligt sitter jag där.
 
 
 
Nu drar jag till Ön!
Min underbara stuga är bättre än det mesta ❤️
Nu är det lagom. De senaste dagarna med massor av snö och blåst har gjort att snön letat sig in över allt. Nu är jag nöjd, väldigt nöjd. Så om jag får välja ska snön ligga kvar tills första april och det får gärna hålla sig runt -3 grader. Rent och snyggt och en torr hund. Förhoppningsvis så fryser fästingar och mördarsniglar ihjäl som en bonus. Så har jag inbillat mig att om vi har lite snö, kyla och blåsig vinter så kanske det blir en sommar att minnas också. 
 
 
 
Då var det måndag!
 
😁
Mitt bästa klädesplagg för tillfället.
Tur det finns de som vet vad en frusen kvinna behöver.
TACK ❤️!
 
 
 
Snö, snö, massor av snö!
 
😁