Som barn älskade jag valborgsmässoafton. Att få elda, grilla, vara ute och så fick man ju ha sin nya vårjacka på sig dagen efter. Mamma och pappa brukade bjuda hem vänner för att grilla och ha det trevligt. På ängen hade vi bålet som vi alla hjälp till att fylla med ris och annat som gick att elda. Min bror och jag bråkade alltid om vem som skulle tända på och detta löste pappa med att låta oss tända var sin sida. Vi fortsatte att bära ris och träffas vid bålet även under mina barns uppväxt. Men nu behöver man ju inte slita med det.  Jag är nu redo, min rygga är packad med tändstickor, grillkorv och lite annat smått och gott. Det finns ju massor av färdiga bål, bara till att åka runt och fjutta på. Får se hur  många jag hinner innan kvällen.
 
 
Önskar er alla en underbart skön och ljuvlig
Valborgsmässoafton.
 
:-)
 
 
Är du sugen på potatischips så saknar din kropp natrium, då kan du ersätta suget med räkor, hummer eller mager ost.
Är du sugen på läsk så saknar din kropp sött, då kan du tillaga en kopp te med honung eller dricka ett glas kallt vatten med apelsinskivor.
Är du sugen på korv, då saknar du fett och salt, byt ut mot rostade mandlar.
Hungrar du efter fet ost så vill kroppen ha fett och den kan du ersätta med avokado, nötter eller oliver.
Chokladen innehåller ämnen som lyfter humöret, ät i stället biff, kycklingbröst med färskpotatis.
 
Kom just på att jag sällan är sugen på potatischips, läsk, korv eller choklad.
Men å andra sidan så äter jag mycket räkor, dricker te med honung, tar med några rostade mandlar i fickan som jag mumsa på under långpromenaden. Vet inte om det bara är en tillfällighet, om inte så kan det ju faktiskt funka att göra ett byte.
 
 
:-)
.....innan jag hänger in min vinterjacka i alla fall. Även om det vissa dagar är riktigt gott i solen där det är lä, så är det många gånger långt ifrån dessa ställen som jag befinner mig. Såg på väderrapporten för en stund sedan, massor av snö i vissa delar av landet. Just nu är jag väldigt glad att jag bor här nere i hörnan av Sverige. För det enda vita jag vill se är alla dessa vitsippor som just nu håller på att breda ut sig.
 
 
Nu är det dags för Gozzi att rasta sin matte :-)
Oj vad det blåser friska vindar ute idag. De 7 plusgraderna känns som minus och det var inte utan att det var skönt att få komma in i värmen efter hundpromenaden. Vitsipporna och andra vårblommor stod med böjda huvuden och förbladen var lindade runt deras späda kroppar. Himlen är askgrå och regnet hänger i luften. Nu får det bli några timmar i sängen för sedan är det dags för jobbmöte.
 
Så här stilla var det igår!
 

Önskar dig en bra måndag!
 
:-)
Efter timmar av överläggning är nu båda parter överens och säger ja till budet - som innebär ökad lön och bättre arbetsvillkor.
Avtalet gäller från den 1 april 2013 till 30 april 2016 och är inte uppsägningsbart.
Löneök med 550 kr april 2013, 550 kr april 2014 och 600 kr april 2015.
Sammanhållen arbetstid, bort med oavlönade håltimmar.
Föräldraförsäkringstillägg ska ökas från 150-180 dagar samt rätten att få gå på mödravårdskontroll två gånger på betald arbetstid.
Minskning av antalet visstidsanställda, lätta att få högre lön som visstidsanställd.
.......läste något om höjt OB också, men hittade inga siffror.
 
 
Skönt att den där strejken inte blev av i alla fall!
 
:-)
 
 
 
Tittade på Ölandsfoto medan frukosten kom på plats.
Inte utan att jag längtar till min blå gräsmatta och fåglarna som försöker överrösta varandra.
 
Fika när den är som bäst!
 
 
Så här glad är Natasha när hon får vara på Öland.
 
 
Redan Söndag!
Snart är det Valborg :-)
...är att hitta en lösning inför den kommande strejken. I morgon ska vi som parter få ett bud kl 09.00. Så det är bara till att avvakta. Strejken gäller 1745 kr fördelat på 3 år för de som inte har en månadslön på 25.000. En strejk bland kommunalanställda  får konsekvenser om den bryter ut på måndag kl 09.00. Medlarna vill räkna löneökningen i kronor och inte i procent. Fortsättning följer!
 
 
:-)
Det är så vackert ute så jag inte vill gå och lägga mig efter natten jobb.
Morgonens Lurvetassrunda blev längre än vad jag hade tänkt.
Skulle kunna tänkt mig att packa ner lite gott i ryggan för att ge mig ut i skogen.
Men, var sak har sin tid som han sa Alfons :-)
 
 
 
:-)
 
Nu luktar det såpa om min lilla stuga på Öland. Minsta dottern och lilla barnbarnet har varit med för att hjälpa till med att feja. När vi ändå höll på så har vi även passat på att möblerat om inför sommarens trevligheter. Alltid lika skönt när vinter är utstädad. Men vi har inte bara städat, vi har även passat på att njuta av blommor, kvittrande fåglar och lilla Natasha.
 
 
Hoppas du också haft en bra dag!
 
:-)
 
 
Nu är semesterplaneringen inför 2013 klar på jobbet. Mycket trevliga vikarier kommer att hålla ställningarna medan vi hittar på annat. För min egen del så kommer jag att ha 5 veckor sammanhängande sommarsemester i år, något som inte hänt på 14 år. Som om inte detta vore nog så ska jag även ha två veckor ledigt i juni, oj oj vad jag ska lata mig. Ärligt talat så är det min lilla stuga på Öland som måste bli färdigmålad helst innan jag går på långledigt. Så har ni inget för er i sommar så kan ni ju alltid komma förbi och måla lite. I gengäld kan jag bjuda på fin Ölandsluft och lite gott kaffe.
 
:-)
Idag har jag en grym träningsvärk efter gårdagens lånpromenad i rask takt. Ett varmt bad efter morgonens hundpromenad gjorde susen. Nu måste jag bara köpa nya gympaskor, för de två paren som jag köpte förra sommaren och som jag slitit på sedan dess är helt slut. Fattar inte varför det måste vara så dyrt och jag som måste ha två par att växla mellan eftersom jag går så mycket. Så det får bli ett par idag så får jag köpa ett par när jag ska till Göteborg om en månad.
 
Hoppas jag inte sliter ut Gozzis tassar också.
 
 
:-)
Bara tisdag och jag är redan gottesugen. Lördagen känns väldigt avlägsen då. Men eftersom jag nu är ledig fram tills dess och jag är grymt godissugen så borde ju tiden gå väldigt sakta. Inget ont utan det för något gott med sig.
 
Lalalalaaaaaaa.....:-)
Hörde på radion inatt om killen som vunnit över 200 miljoner kronor, otroligt mycket pengar. Grattis till honom!! Det skulle inte kunna vara möjligt att vinna så mycket pengar. Det är ju så stora summor så de är ju knappast inte hanterbara. Inte utan att den kittlande tanken dök upp där i nattmörkret..."tänk om det varit jag". Jag vet en bonde som hade fått besök i alla fall, med undran över hur mycket en viss tomt vid en liten sjö hade kostat. Där hade jag byggt ett litet hus, köpt en hund till och så hade jag jobbat när det passade mig. Min bostadsrätt hade jag skänkt bort till en hårdrockare, det är nog vad denna fastigheten behöver. Får nog köpa mig en lott idag, för det är ju inte så lätt att vinna om man inte har någon.
 
Jag hade köp ett nytt stativ också och en kameraryggsäck
 

Vid närmare eftertanke så kan man vara rik på så mycket annat än pengar!
.....men vad hade du gjort med pengarna?
 
:-)
Jag håller på att bli galen på alla dessa inställningar på kameran. Övning ger färdighet sägs det men det är väldigt lätt att bara vrida några snäpp på funktionsratten och allt är som det var förr. Jag har ju gått två fotokurser nu så det börjar ju lossna lite från att ha varit totalt nollad vad det gäller slutartider, skärpedjup och exponeringskompensation. Har man då som jag fotograferat hela livet men kört den enkla och förinställda läget så får det väl ta sin tid. Oftast är det väldigt kul att ratta själv men vissa dagar så är man på väg att ge upp....och en sådan dag är det idag.
 
Eftersom alla dagens bilder hamnade i papperskorgen så får det bli blåsippor från gårdagen.
 
 
 
Nu ska jag läsa på lite i användarhandboken inför morgondagens
fototripp. Jag får väl ge det ett par dagar eller månader till :-)
På flera ställen i Sverige har brandkåren fått rycka ut för att släcka bränder av olika omfattning i helgen. Enligt P4 Kalmar fick räddningstjänsten rycka ut på sex gräsbränder under fyra timmar i länet. Medan vi i godan ro eldade på  angiven plats igår på fotoutflykten så kom brandkåren tutande, inte till oss men till en fastighet alldeles i närheten där gräseldandet hade spridit sig till en äng. Så det gäller att ha koll på vilket håll det blåser ifrån och att ha vatten i närheten nu när man eldar.
 
Glöm ej att släcka när du grillat klart!
 
 
 
Ha en fin måndag!
 
:-)
Idag hade min kompis ordnat en fototräff på ett ställe som hon hade hemma vid sitt. Konstigt nog bara några mil bort från mig men jag hade aldrig varit där förut, en otroligt vacker plats. Vandringsleder, grillplatser, blåsippor, solsken, många fotointresserade och en mycket trevlig fikastund där det pratades filter, objektiv och mycket annat.
Solen sken från en klarblå himmel och vattnet från den intilliggande bäcken porlade som musik i mina öron.
Nästa gång skulle någon annan välja ett fint fotoställe för att bjuda in de som ville. Kul initiativ och ett bra tillfälle att träffa andra med samma intresse.
 
Titta vad jag såg!
Den var lika snabb iväg som jag var seg med att få upp min kamera ur väskan.
 
 
 
 
 
 
 
 
:-)
 
 
 
Jag tror bestämt att våren blåste bort igen för nu är temperaturen på väg att bli minus.
Som tur är har det varit en skön dag, trots att det blåst.
 
 
 
Det är knappast jag vill tänka på det,
men jag såg två som badade idag.
Lite lite väl tidigt!
 
:-)
 
 
Önskar er alla en mycket trevlig fredag!
Med eller utan spöke :-)
....jag söker nog många ord. Men hur jag än försöker att finna dessa orden som bäst skulle kunna beskriva min dag så känns det ändå inte tillräckligt.
 
Så jag skriver bara.....jag har varit på ÖLAND!!!
 
 
:-)
Det väcker mera uppmärksamhet att fotografera på kvällen/natten än på dagen märkte jag igår. Jag och min kompis hade bestämt vi skulle ge oss ut att mörkerfotografera och eftersom nu den 17 april bjöd oss på en så fin kväll tyckte vi den var passande. Med stativ och lite annat bra att ha och en road hund så körde vi till ett ställe där vi tänk börja. Ett antal nyfikna stannade för att fråga vad vi gjorde och så blev det lite annat snack och så kom det någon till och så en till.......tiden gick och det blev väldigt sent. Det är väldigt roligt att experimentera med olika inställningar och lite annat vi fått lära oss från kursen. Nästa gång så ska vi prova lite annat kul.
 
 
 
 
Mulet hos mig idag!
 
:-)
Enligt en undersökning som fastighetsbyrån gjort så har vi svenskar inget emot att hjälpa vår granne. Hur våra grannar är betyder mycket för hur vi värderar vårt boende. Om man skulle få välja sin granne så är Martin Timell och Brad Pitt drömgrannen medan Carola och Torsten Flink toppar mardrömsgrannarna. På frågan "har du någon gång flirtat med din granne?" så svarade 37 % Ja och 24 % har någon gång kysst sin granne. På frågan om vad man uppskattar mest hos sin granne så svarade varannan svensk " att de alltid hälsar glatt". När det gällde att bli störd av sin granne så var siffran rätt så hög bland de som bodde i hyresrätt lite tystare för de som bor i bostadsrätt och hela 10 % blev störda flera gånger i veckan.
Mina grannar som jag annars inte ser så mycket av låter desto mera. Men det kan ju också beror på hur väl eller inte det är isolerat mot oljud. Just nu så håller en granne på att renovera, en lär sig spela dragspel, en annan hostar sönder lungorna och någon annan i huset hittar inte sina batterier till hörapparaten. Men mina nya monsterproppar stänger ute det mesta av oljud så de kan greja på bäst de vill när jag behöver sova dagtid.
 
 
Mitt i vecka,
måste firas,
med en stor glass .-)
Varje morgon i några veckor när jag borstat Gozzi så har vi lagt ut det lösa håret till fåglarna. Nu kan de bädda i sina bon så äggen kan ligga mjukt och skönt. Jag tror att det bor en Gozzi i varje holk här på Hästö nu efter allt borstande. En morgon när vi var på väg hem från vår morgonpromenad kom det en liten fågel flygande med en tuss av håret vi tidigare lagt ifrån oss. Som ni ser så finns det mycket hår kvar av Goozi att bjuda på.
 
 
:-)
Från folkfest till döda och 140 skadade när de två bomberna exploderade vid mållinjen på Boston Maraton igår. De har även funnit odetonerade laddningar i närheten av attentatsplatsen. En av de döda är 8-årige pojke, många från publiken blev skadade och flera av de skadade har fått sina ben amputerade. Hela natten har det pratats om detta på radion och man kan inte riktigt förstå att alla dessa oskyldiga ska behöva lida. Av de 25.000 deltagarna som deltog så hade de flesta redan tagit sig i mål innan explosionerna. 68 svenskar deltog, troligtvis är ingen av dessa skadade. Det är mycket spekulationer idag men jag hoppas att de ska finna ett svar på detta vansinne.
 
 
Jag tänder ett ljus för alla drabbade
och hoppas att det goda ska segra.
 
Helt utan planering och som vanligt inte ute i god tid då det gäller däckbyte så har jag nu fått de på plats. Tusen tack snälla Elias. Det är en underbar känsla att köra nu när man slipper höra oljudet från däcken. Tyst och lätt smyger vi nu runt.
Solen som skulle komma idag har fått annat för sig, men trots halvorkan har vi 13 plusgrader så jag får vara nöjd. Om nu droppar räknas så har det regnat lite också.
Men igår hände något konstigt i alla fall för en skogsmulle som mig. Jag var ju ute och grillade in våren med barn och barnbarn igår och det var ju underbart skönt. Men när vi skulle gå ner till vattnet för att mata svanarna med brödet som var kvar blev det helt plötsligt dimma och isande kallt. För sjövana så var detta något som brukar inträffa då varmt och kallt möts, men för oss mullar så såg det ut och kändes som isrök när det kom farande över vattnet.
 
 
 
När lillasyster ska vara med storebror och kusinerna när de klättra på stenar så kan det lätt hända en olycka.
Efter en stunds gos med sin mamma var hon igång igen för att hoppa runt som om inget hade hänt.
 
 
Isröken på väg in över vattnet.
 
 
1-åringarna satt som små rödsippor i ekbacken :-)
 
 
Då var halva denna månaden redan gången!
 
:-)
Den 3 mars.....
 
 
 
......och så idag ... den 14 april.
 
 
Denna underbara söndag kommer jag att avsluta på jobbet.
Håller mina tummar och tår för att vinterkräksjukan är över.
 
:-)
 
 
......05.53 och så går den ner 20.02 = 14 timmar och 8 minuter härliga soltimmar att ladda batterierna med.
Fikakorgen är packad för nu blir det heldag i skogen med alla barnbarn i det underbara vårvädret.
 
Här är en bild på fasantuppen som hade kunnat bli en middag till Gozzi.
 
Ha en fin söndag alla  :-)
 
 
 
 
 
 
 
Idag (lördag) har jag varit på fotboll. IF Trion spelade hemma men ändå borta för deras plan var inte färdig efter den långa vintern så de fick spela seriens första match på konstgräs. Efter att ha legat under med 2-0 så fick de fart och vann sedan matchen med 8-3. Alltid kul att titta på målrika matcher. Det var många fina mål vi blev bjudna på idag. Man kan ju alltid hoppas att solen tittar fram till nästa gång det blir bollkoll för det är lite svårt att få till några bra bilder i halvskummet.
 
 
 
 
:-)
 
 
Grattis lilla Natasha på födelsedagen,
mormors minsta sockerhjärta.
 
 
Tusen grattiskramar!
 
 
Färsk rostad sparris med parmesan och pinjenötter.
Hur lätt som att äta mer än en portion av denna läckerhet.
 
Prova du också!
 
2 portioner
½ dl pinjenötter
½ msk saft av 1 citron
2 msk olivolja + 1 msk att rosta i
1 knippa sparris
flingsalt
50 g parmesanost
 
Rosta pinjenötterna i en het stekpanna.
Blanda ihop citron och olivolja.
Rosta sparrisen i 1 msk olivolja i en het panna.
Fördela sparrisen på två tallrikar.
Ringla över citronolja, strö över lite flingsalt och toppa med hyvlad
parmesan och pinjenötter.
 
Glömde att fotografera innan magen fick sitt, så det får bli en bild från min nattfotografering istället.
 
 
 
 
Nu blir det glass till efterrätt :-)
 
 
 
Kan nog inte komma ihåg att något regn har varit så välkomnade och efterlängtat som nattens, inte i år i alla fall. Plusgrader hela natten och om man nu ska tro väderprognosen så ska det inte bli flera bitterkalla nätter framöver, kan det vara så att de 40 martyrerna gjort sitt. Fåglarna försökte överröstade varandra med sina något hesa stämmor idag. De ska väl sjunga upp sig nu inför parningen. Kärleken kan ju förvisso vara förblindande men fasantuppen som uppvaktade två välsvarvade hönor nu på morgonkvisten såg inte Gozzis intresse för att få sätta tänderna i honom. Som tur var Gozzi kopplad och tuppen kunde fortsätta med sitt svärmeri. Kan ju alltid hoppas att det resulterar i små fasanbebisar till sommaren.
Eftersom det nu är fredag och en stundande firarhelg av småtjejerna väntas så firar jag detta med att hälla upp provian i ett cocktailglas inför deras 1-års firande. Nu slänger jag upp fötterna i Eketorpen och drar filten över mig innan det blir dags att ta tag i dagen.
 
 
Trevlig fredag mina vänner :-)
Grattis lilla Ella på födelsedagen,
mormors näst minsta sockerhjärta.
 
 
Tusen grattiskramar!
 
 
Jag mer och mer börjat funderar på om det verkligen är något mera än gips och reglar mellan min och grannarnas väggar och tak. Inte nog med att min ena granne varit förkyld i snart en månad och hostat dag som natt. Nu har någon annan av mina grannar köpt ett dragspel och det är ett instrument han inte kunnat spelat på innan om han inte är tondöv vill säga. Träning ger färdighet, så jag tror jag ska byta bort min nattjänst mot en dagtjänst istället om nu inte min snälla granne vill börja spela vaggvisor. Apoteket nästa i morgon, värstingpropparna ska bli mina.
 
Hellre en hel hönsfarm på stallbacken än en dragspelsspelande granne.
 

Jag vet inte om jag sagt det innan
Vääääääääääääääääääääääärmen är på väg :-)
 
 
Där min dotter bor finns en fantastisk skog med massor av tallar på en bädd av lingonris. Luftig och vacker. Nästan lika vacker och underbar som bokskog jag har runt knuten. Var och en på sitt sätt. Nu när skogsvägen är framkomlig igen så är det dit promenaderna går. Gozzi är som en tok så fort han kommer dit och får springa lös med en pinne i munnen. Nea klättrar på stenar och letar svärd inspirerad av storebror som älskar Star Wars.
Lillasyster Ella får nöja sig med att sitta i vagnen och beskåda alla tokigheter.
 
 
 
 
 
 
 
Nu är W och pappan hemma från Åre
med träningsvärk och saknad av övriga familjemedlemmar.
 
I morgon torsdag ska vårregnet komma.
Vi får se hur det blir med det!
 
:-)
 
 
 
Fotografer i Karlskrona har varje vecka ett nytt tema.
Veckans tema är Abstrakt.
Här kommer mina bidrag till temat.
En tallskog, en sol, ett litet barn i rosa jacka, sedan var det klart :-)
 
 
 
:-)
Det är så lätt att peppa andra,
men att våga själv är inte lika givet.
Inget är så svårt som att navigera utan karta och kompass.
Vårstädningen pågår,
 så nu tar jag nog det första stapplande steget....
 
 
:-)
 
Idag så tar jag och drar till skogs för att vårstäda bland mina tankar.
Eftersom tankarna tar mer energi än mitt kroppsliga utförande så är det nu dags att vårstäda i huvudet.
Hahaha.....träning ger färdighet så.... :-)
 
 
Återkommer med resultatet!
 
:-)
 
 
Det blev inget besök på ABB och kunga tittande för min del igår. Mina stora barnbarnen ringde och sa att de hade fått vinterkräksjukan och då tänkte jag att vilan efter nattens jobb betyder mera för mig.
Men i en annan del av Karlskrona stod en liten flicka på lite mera än 3 år med sin mamma, lillasyster, kusin och moster och väntade på att få se Kungen och Drottningen.
På håll kunde de se hur Kungen och Silvia vandrade runt och vinkade. tog i hand och fick blommor. Men den lilla flickan hon började frysa så de började gå hemåt till hennes mosters lägenhet. Vad hände då! Kungabilen kom körande och Silvia satt där så galant och vinkade. Den lilla flicka ställde sig och började vinka åt Drottningen, samtidigt som hon ser flickan som vinkar så vänder hon sig emot henne och vinkar bara till henne. Såååå glad och lycklig för vinkning som hon sedan berättade om hela kvällen.
Och till dig Silvia säger jag " Tack för din vänlighet".
 
Mormors busunge
 
En ny vecka knackar på dörren
förhoppningsvis med en hel del sol och mysiga vårdagar.
 
Önskar dig en fin fortsättning på söndagen :-)
 
 
Kom att tänka på Karin Boye när jag hittade denna bilden i arkivet.
Den är nog mer passande än någonsin efter denna kalla våren.
 
Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan  
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
                              och det som stänger.
Karin Boye
 
Söndag du ljuva :-)
Idag ska jag träffa Kungen han kommer till ABB som har öppet hus. Sonen ville att jag och hans barn skulle komma dit eftersom han jobbar och det kan ju vara trevligt.
För min del så är jag mer nyfiken på sonens arbetsplats än att kungen ska dit.
Vill du också se kungen?
Han kommer till stortorget i Karlskrona 11.30
 
Hade ingen bild på kungen att visa så det fick bli Kungsliljor från Öland istället.
Frågan är om det var bättre :-)
 
 
Trevlig lördag till er!
Mitt äldsta barnbarn var i Växjö igår med sin moster och mormor för att få se sin idol Yohio. Fick ett sms av henne där hon beskrev hur lycklig hon var. Undrar om hon kunnat sova något inatt. Ska träffa henne om en stund så då kommer jag att få alla detaljer om hur det var. Hoppas nu bara att hon inte fick autografen skriven på handen, för då lär den inte bli tvättat på ett tag. Läste idag att Yohio toppar försäljningslistorna med albumet "Break the broder". Jag har lyssnat på några av låtarna och han är en grym kille på att sjunga.  På frågan "hur de ska fira" så säger han att något festande med alkohol blir det inte. Kan ju vara bra för ungdomar att läsa och ha som förebild med tanke på hur mycket det festas bland tonåringar. Yohio är en modig kille som kör sin grej och det kan ju vara trevligt när någon så ung våga sticka ut lite.
 
Bilden är från mellodeltävlingen 1 i Karlskrona
 
Lycka till Yohio!
 
:-)
 
 
Kunde inte låta bli att smygfotografera dotterns granne då han sitter med kortbyxor i sin snöfria trädgård. Vi höll ju på att frysa ihjäl på vår sida av staketet.
 
 
Lite fuskigt är det allt!
 
 
 
Men Nea och jag hittade fina blommor på vår jakt efter våren i deras snörika trädgård.
 
 
 
Den här lilla damen ville gärna följa med sin pappa och brorsa när de tog flyget upp till Åre. Men det blev ingen resa för henne för hos mormor fick hon stanna :-)
 
 
Redan torsdag!
 
:-)
 
 
 
 
 
 
 
 
Förhoppningsvis kommer jag snart att tina upp :) 
 
Jag läste att våren skulle komma i slutet på nästa vecka :)
Sonen försökte luras genom att lägga ut en bild på ett brutet ben på Facebook. Dotter skickade ett SMS och undrade om det kunde vara sanning. Eftersom sonen nu lovat sin mamma att berätta skador innan det blir offentligt så var jag rätt så lugn. Polisen gick ut med att de skulle lägga ut beslagtagen sprit och öl för budgivning. Det skulle också finnas någon spårhund som kunde spåra IP-adresser  på internet enligt Blekingepolisen. Den allra roligaste av dem alla stod i Västerbottens-kuriren, där skulle alla hundar in för dna-testning för att man sedan lättare skulle kunna sätta dit ägaren till hundskiten som inte var upplockad. hahahaha....
 
 
Blev du lurad igår?
 
:-)
Några timmar kvar av påsken 2013 och om jag nu ska summera den så har innehållet varit lagom av allt utom den där godisdagen som blev två. Gott med godis men en dag i veckan räcker och blir över. Annars har vädret varit underbart, många långa sköna promenader i skog och mark men även på asfalt. Mycket trevligt med promenadsällskap och då får det bli på snöfria vägar om dotter ska kunna gå med vagnen.
God mat och lagom med jobb, precis som det ska vara
Nu ska Gozzi och jag städa av och packa väskan innan vi kör mot Kalmar.
 
 
Hoppas din Påskhelg också varit till belåtenhet :-)