Inatt ska jag få min timme tillbaka. Jag bryr mig inte om att det blir mörkare på kvällen/eftermiddagen. Hur konstigt det än verkar vara så saknas timmen för mig. Min inre  klocka visar alltid fel tid. Förvisso har det inte varit lika påtagligt i år, men oavsett så är det dags nu att återställa timmen. 

(null)

Typiskt att det skulle vara jobbnatt, 
hade hellre sovit en timme extra 🤩. 
Inne myser jag efter nattens jobb med vackra blommor på köksbordet, tända ljus och hett gott te. 

(null)

Två månader till julafton 🌲🎄 


Efter att ha varit förkyld några dagar och nerbäddad för att bli kurant till nattens jobb så råkade jag visst tappa rösten påväg hit ikväll. Tur jag jobbar natt och ändå brukar viska så det märks nog inte allt för mycket. Men så jäkla retfullt. 

(null)

Hett te och tystnad har hittills 
inte hjälpt. 
Stort grattis på 44-års 
dagen min förstfödde 🎂

(null)

Vi ses i veckan när vi piggat på oss!

💖
Lilleman och jag tog en höstlig promenad efter att jag hämtat honom från förskolan igår. Både mormor och den lille vandraren gillar att promenera. Det finns mycket att titta på och uppleva.Vattnet stiger.

(null)

(null)

(null)

(null)

Höstlöv i vackra färger.

(null)

Härliga timmar med mini.

(null)

Otroligt god och lättbakad kaka. Idag blev det päron. Jag har inte bakat den själv, men svanart har även jag testat detta gamla recept på en väldigt god kaka. Jag kommer att bakar med äpple, nyplockade från öland. 

(null)

Receptet är enkelt och kräver inte speciellt mycket grejande. Bara till att måtta upp, köra runt i bakmaskinen innan det  blir dags för formen. 

(null)

Tyvärr är det en rykande åtgång när den är klar. Svår att spara liksom 😂. 
När vi var på ute på vift med bobilen i slutet på september fick vi nys om denna fina boken. Det var paret som hade sin bobil intill oss som tipsade om boken. Jag beställde ett exemplar samma kväll. I förra veckan låg den i postfacket och väntade på mig. 

(null)

Boken är ett uppslagsverk som leder oss besökare till kommunens alla sevärdheter. Boken är på 352 sidor för alla som älskar strövtåg och upplevelser. 

(null)

Den beskriver också ett fantastiskt djurliv med sina trehundra otroligt fina foton. 

(null)

Boken är indelad i olika intressanta kapitel. 

(null)

Nästa tripp med bobilen blir till denna fina sjö. Fantastiskt att kunna åka ut i naturen och ha möjlighet att sova över för att nästa morgon vakna upp för att ta sig vidare i sitt sökande efter fina platser att uppleva. 

(null)

Kostnad 200 kronor plus frakt, 
värd var enda krona.
🥰

I förra veckan så åkte jag och min kompis till Göteborg en snabbis fram och tillbaka. Det var Daniel Norgren som lockade oss dit. Han skulle uppträda på Stora Teatern och biljetterna var köpta redan i mars. 

(null)

Killen med kepsen och klädd som en äppelbonde, står där och ger allt. 

(null)

Trots stora framgångar i Sverige, Europa, och i USA har han varit helt okänd för mig. Det var filmen "de åtta bergen" som jag fick upp ögonen för honom. Fantastiskt! I en och en halv timme var jag helt tagen av sången, musiken och ett fantastiskt framträdande. 

(null)

Det var absolut inte sista gången jag hört honom live.  På tal om Stora Teatern så var det ett pampigt ställe. 

(null)

Min kompis bror med fru bodde mitt inne i stan, där vi hade förmånen att husera. De köpte lägenheten i början på 90-talet, så vackert bevarat. 3,10 m i takhöjd och med väldigt fina detaljer. 

(null)

Kolla in trapphuset. 

(null)

(null)

En väldigt trevlig och intensiv tripp. 
🎶
Hoppas det efterföljs. Hittade denna informationsskylten i skogen när vi var på vår senaste bobilstripp. 
Helt ärligt, hur svårt ska det vara!!
Rent och snyggt vill vi ju ha det 😁

(null)



Denna lilla böna har varit bidragande till att farmor fått många hjärtliga skratt. 
När sonen skickade detta igår på sin sovande lilla goding så fick jag mig ännu ett gott skratt. Jag gick med ett leende på mina läppar resten av natten. 

(null)

😂♥️
Idag är ingen vanlig dag för idag blir 
Farmors hjärta 💖 
22 år. 

(null)

Ses på torsdag ♥️
Just nu i lurarna. Så grymt bra.
Vill sträcklyssna.

(null)

(null)


… oktober. Månaden då jag får min timme tillbaka. Månaden då de tända ljusen på kvällen ger hopp om överlevnad. Månaden då naturen skiftar i alla tänkbara färger. Månaden då jag skulle kunna tänka mig att gå i ide. Månaden då jag skulle kunna tänka mig att äta soppa varje dag. Månaden då jag stuvar in sommaren i stugan på ön. Månaden då mina överdragsbyxor och långarmade tröjor kommer fram ur garderoben. Månaden då vi har flest födelsedagsfirande i familjen. 

(null)

Jag börjar med att sova bort halva dagen.