Lördag och den siste denna månaden. Grått slaskigt och skitigt. Efter en natt på sliriga vägar i snömodd och snöblandat regn var det skönt att få lite torrt på fötterna och en hembakad macka i magen. Sängen ropar på mig så det är lika bra att få tyst på den innan hela huset vaknar. Måste ju vara utvilad, för i kväll blir det klackarna i taket och massor av andra trevligheter. Ska bara tina upp först.
 
 
Ha en bra lördag!
 
:-)
Utmaningar är alltid roligt så när tillfälle ges så nappar jag direkt. Att skriva en limerick verkar inte vara det lättaste. Har ju läst några i mina dagar och jag tycker att alla är så grymt duktiga som håller på att skriva. Har läst på lite vad det är som gäller om man ska få ihop något, sedan om den är godkänd det är jag inte rätt person att döma. Hur som, men här kommer min första limerick någonsin, kan kanske även bli den sista.
 
En skitig och tiktokig hund från Egby
blev med en grundlig tvätt som ny.
Rulla sig i lort,
har han alltid gjort.
 Men för att få chans på romans blir det nu ett "FY"
 
 
Hoppas fler vill testa!
 
:-)
 
 
 
 
Limerick,
Det har varit glest mellan tiggarna utanför butikerna här i vår stad i dagarna. Fyra personer sitter gripna efter ett vilt slagsmål mitt på ljusa dagen utanför gallerian Wachtmeister, bevittnade av så väl gammal som ung. Det är fjärde gången polisen fått rycka ut på kort tid när tiggarna ger sig på varandra. Även ambulansen fick tillkallas då en kvinna blev skadad i slagsmålet. Det är bråk om de bästa platserna som är upphov till dessa slagsmål. De sägs att de blivit lovade bra platser och beskydd mot delar av förtjänst, kan vara en av anledningarna till förra veckans bråk då en ny blev hotad av någon man som kom i bil då det redan satt en tiggare vid butiksingången.
Jag är lite kluven till det här med tiggeri. Jag har inget emot att de sitter där. Men jag har många frågor och funderingar som jag säkert aldrig får svar på. En vän som jag känner hade köpt en kasse med mat till en av tiggarna istället för att ge pengar, tiggaren viftade med handen och sa att hon endast ville ha pengar. Synd hon inte tog emot maten, hade väl varit gott att mumsa på. De är alltid så trevliga där de sitter (utom när de slåss) och hälsar och ger en hjälpande hand till någon som behöver. Får hoppas att det lugnar ner sig med slagsmålen framöver.
 
Man får inte slåss, säger Natasha!
 
 
Vad tycker du om tiggeri?
 
:-)
 
Även att de var få så lyckades en ändå gömma sig. Men nu är även han på plats i väntan på att våren, sommaren och hösten ska vara över. Ärligt.... jag kommer att sakna honom.
 
 
Idag ska det städas....och alla blommor ska få duscha!
 
:-)
"Du är aldrig färdigklädd utan ett leende", läste jag på en skylt som råkade komma vägen för mina ögon någon gång under natten jobb. Så kan det nog vara tänkte jag och tog på mig ett leende då jag gick genom stan på väg till mitt väntande möte. Många log tillbaka, någon kollade lite konstigt på mig medan andra passerade mej utan att ens ha sett mitt leende. Men vad gör det för huvudsaken är hur det känns för mig. Hade det inte varit för kylan som bet i mina kinder och alla kläder jag tagit på mig så fick jag nästan lite Australienkänsla där ett tag. För i Australien där kan man le. 
Det finns ju mycket som man kan kosta på sig ett leende över denna mycket speciella dag. Första löningen för året, räkningarna betalda, surdegsbrödet står i ugnen, träningen avklarad, diskberget borta, ledig flera nätter och en stundanade fest står på programmet. Inte för att vara tjatig på något sätt men jag har tittar på mina foto från Australien igen.....och igen.....och igen.
 
 

 
Önskar er en trevlig kväll!
 
:-)
När föräldrarna till de små hjärtanen var på bio så myste vi hemma med brasa, eget filmmys och hemmapop. Ronja Rövardotter och vildvittrorna skrek för full hals medan vi mumsade och njöt. Det var ett tag sedan jag kollade på Ronja så det var ett kärt återseende. Ute så snöade det, så skönt att vara ledig för att sitta inne och gosa med barnbarnen.
 
 
 
 
 
Önskar alla en trevligt söndag!
 
:-)
 
 
Ibland tar saker och ting lite längre tid att få gjort än det borde här hos mig. Denna gången så berodde det på att jag inte hittade någon såg. Varje gång jag varit hemma hos föräldrarna så har jag varit fullt medveten om att jag skulle komma ihåg något men det var ju just detta med att komma ihåg vad. Så där har den stått min lilla gran i hörnet av rummet, naken och torrare för varje dag som gått. Så jag bestämde mig för att nu måste det bli gjort. Synd jag inte valde en annan dag att hämta en såg för den lilla trippen med bilen som brukar ta 10 minuter tog 55 minuter för att det hänt 3 olyckor inom loppet på 45 min. "Om möjligt tag en annan väg" sa de på radion där jag stod mitt i kaoset........hmmmm inte lätt mitt i rusningstrafiken. Nu är i alla fall granen i säcken och julen så gott som borta, det är endast lite tomteskum kvar i en påse.
 
Granen står så torr och fin i hörnan :-)
 
Lördagsmys med tre små hjärtan
blir kvällens aktivitet :-)
 
 
 
När jag kom ut efter att ha sovit en stund på förmiddagen så blev jag totalt bländad, det blev helt svart. Solen stirrade mig rakt i ansiktet så ögonlocken ville inte öppna sig på en bra stund. Allt stannade liksom upp när jag steg ut från porten med min kissnödiga hund som inte tog det minsta hänsyn till sin förvirrade matte utan hade full fokus på att få lätta på trycket. Eftersom jag vägrar att låta min hund kissa på fasaden som så många andra hundägare skiter i så fick jag ju småspringa ner för backen trotts att jag inte såg någon ting.Såg nog lite roligt ut, nu när jag tänker efter.
 
 
Härliga sol, kom tillbaka i morgon!
 
:-)
 
Igår sägs det vara årets fattigaste dag, men för oss som inte får lön förrän på tisdag får leva på soppa några dagar till. Som tur är så är det inte riktigt så illa. Läste i tidningen om massor av bra tips vad man kan göra för att dryga ut budgeten. Minns då alla barnen bodde hemma hur drygt det kunde vara i januari med den skrala kassan som var en följd av julen. Februari, mars var också väldigt långa månader då alla räkningar på medlemskap, försäkringar och annat som kom i början på året skulle betalas. Typiskt var ju också att allt hade en förmåga att gå sönder då man helst ville slippa några extra kostnader. Diskmaskinen gick sönder några veckor innan jul och alla var väldigt överens om att hjälpas åt med disken så att den kostnaden kunde vara tills längre fram. Nu kan jag småle åt vem det var som ALLTID fick den stora äran att stå där och diska, om det skulle bli gjort. Värre var det när värmeväxlaren gick sönder och sonen tyckte att vi kunde elda i kaminen tills efter jul, men där gick min gräns. Det som förvånade mig var hur dyrt ett litet kretskort kunde vara som tog reperatören några få minuter att byta, Hur som så blev det jul det året också.
 
 
 
 
 Fredag hela dagen!
 
:-)
 
Dottern hade varit på Hemtex och handlat lite på rean, så då blev även jag lite sugen på att ta en tur dit. Sagt och gjort, hem kom jag med en kasse full av fina saker för en liten peng. Två fina svarta vävda mattor, kuddar, lite örngott och en ny kökshanduk. När sedan det trevliga butiksbiträdet frågade om jag vill bli medlem så tackade jag naturligtvis ja.....då fick jag en check på femti kronor och så då blev det ännu billigare. Nu ligger en av mattorna så fint i mitt kök och den nya kökshanduken är upphängd. Nöjd och glad är jag :-)
 
Nu har jag suttit en stund och kollat på foto, igen! Mycket trevlig syssla!
 
 
Snöslask hos mig!
 
:-)
 
 
 
Nyss hemkommen från en tur på havet. En liten Polenkryssning med mat och lite annat gott. Mycket trevligt och avkopplande för en liten peng. Egentligen var jag bara sällskapsdam så jag hade inget speciellt som skulle inhandlas, något blir det ju alltid men inte mer än vad som fick plats i väskan. Är det något som saknas på en Polenkryss så är det en god kopp te i en stor mugg med lite honung i, så det var det första som jag fixade då jag kom hem. Vi sa det då vi satt där och mumsade på vår mat att det är ju fantastiskt billigt nöjde att åka på om man vill ha spa, bubbelbad, massage eller god mat. Så det får nog bli en tur till framåt våren någon gång.
 
 
 
:-)
Då var det dags för första surdegsbakningen i mitt lilla kök. Som tur var så fick jag hjälp och då kan man ju inte misslyckas. Tevattnet är på kokning och en skiva nybakat med en god bit ost på, kvällsmackan när den är som bäst. En underbar söndag som avslut denna veckan.
 
 
 
En otroligt skön kväll ute, tror jag tar en hundrunda till!
 
:-)
Det är alltid kul att se fram emot resor och andra större äventyr men det är ju lika viktigt att hitta vardagens energigivare. Så när jag i natt kollade in min kalender inför ett kommande möte så kom jag på mig själv med att undra varför jag aldrig skriver upp det som laddar batterierna och inte bara möten och andra måsten man inte får glömma. Så jag tog fram rödpennan och antecknade lite av varje som ger näring till vardagslyckan en helt vanlig dag. Allt från långpromenader till kompishäng, brödbak, fotoutflykter eller bokläsning. En sak som jag skrev upp och öronmärkte var att besöka så många antikvariat som finns eller jag hinner på en dag. Har tänk på detta hur länge som men som mycket annat bara blivit en tanke. Vi har ju en hel del sådana butiker här i staden. Så avkopplande att bara gå runt i dessa butiker för att titta, känna och kanske köpa något som jag vill ha. Sedan kan jag sätta mig på en trevlig restaurang för att ladda med en god lunch innan jag fortsätter min sakletarvandring.
 
 
Nu är det sova en stund innan brödbaket!
 
:-)
 
 
 
 
Ska man vara nöjd med det jobb man har eller ska man se sig om efter ett annat de sista 10 åren i yrkeslivet. Tittar jag bakåt så har tio år gått rasande fort. Oavsett så trivs jag på jobbet men nattjobbet sliter, samtidigt så jag gillar förändringar och jag vill absolut inte bli en av alla dessa som bara blir kvar av bekvämlighetskäl. En utbildning kanske, spetskompetens som det så fint heter. Jag tror att omsorgen inte kommer att se ut så som det gör idag om några år och då kan ju vara bra att vara förberedd. Kanske jag skulle göra något helt annat, frågan är bara vad. Så om jag siktar mot stjärnorna kanske jag hamnar i fyrtornet.
 

Lördag och jag har blivit bjuden på middag innan jobb!
Passar mig perfekt :-)
 
Ha en trevlig kväll!
 
Min stackars arbetskamrat blev magsjuk igår, precis innan hon skulle dra till jobbet flög det på henne, så det var bara till att sätta sig för att ringa in någon annan. Redan på andra försöket fick jag napp. Tur i oturen så hann min sjuka kompanjon inte komma till jobbet så förhoppningsvis så slipper jag tänka på att magsjukan även kan drabba mig. Efter en intensiv natt med många larm och andra som behövt vår hjälp ska jag nu efter intagen frukost och hundrunda krypa ner i min sköna säng. Jag är sååååååååå trött.
 
 
 
 
Ha en skön lördag!
 
:-)
 
Så mycket som jag bakat sedan jag flyttade till min nya lya har jag inte gjort på år och dar. Näst på tur står evighetsdegen. Idag har en vän varit här och hjälpt mig starta upp en surdeg. Skafferidörren öppnades och ner i bunken åkte än det ena än det andra tillsammans med en liten hörna jäst och en klick smör. Det ska bli mycket spännande att baka ut på söndag för att sedan starta upp en ny deg av en liten degklump som man sparar. Fortsättning följer.
 
 
 
 
Önskar alla en trevlig kväll!
 
:-)
 
Att en slät liten bulle kan vara så god. Vill man att bullen ska bli fredags fin så är det bara att i med lite mandelmassa, en klick grädde och som avslut ett tunt snöfall av florsocker på locket.
 
 
 
 
Mumsimums mums!
 
:-)
Idag så är det dags för mig att jula ut. Skulle bara kolla på lite foto medan jag käkade frukost och här blev jag fast. Ute är det grått och trist men i min dator där skiner solen. Men nu är frukosten på plats så det är bara till att få det gjort. Ska bara .....drömma mig bort lite till.
 
 
 
 
 
:-)
Hittade en gammal tidning som jag började bläddra i då min blick fastnade för följande rader - god hälsa är så mycket mer än en stark och vältränad kropp. Ordet hälsa har ju olika betydelser, det beror ju på vem du frågar. Läste vidare att det är många som hamnar i ett läge där man inte är sjuk men heller inte mår så bra som man hoppats efter att läkaren sökt igenom ens kropp och inte hittat något fel. "Gnisselzonen" heter en bok som Anna Hallén har skrivit och som artikeln handlade om. Mycket intressant! Jag behöver nog inte gå längre än mig själv för att inse hur mycket bättre jag mår nu när jag har landat i inombords och kommit till ro. Inte för att jag känt mig sjuk precis men något har fattats och jag har bara haft känslan av olust. Jag känner redan nu att jag sover mycket bättre och har lättare för att komma igen om jag inte får tillräckligt mycket sömn då jag jobbar. Att trivas där jag bor och vara omgiven av människor som ger mig energi har stor betydelse för min hälsa. Energitjuvar vill man inte ha runt sig. Vad jag matar min kroppsmaskin har också väldigt stor betydelse för mitt välmående, känner bara det sedan jag slutade äta godis för snart ett år sedan. Jag kunde känna mig förgiftad flera dagar efter att jag ätit mitt lördagsgodis, ändå så bara fortsatte jag att stoppa i mig lördag efter lördag. Helt sjukt men mitt godissug är helt borta, det finns inte, känner aldrig sug efter godis längre och jag kan nästan lova att jag aldrig mera kommer att äta det heller. Hittade en intressant bok för ett tag som handlade om kost men den kommer jag skriva om i ett annat inlägg.
 
Här är något annat som också är bra för min hälsa!
 


 
Måndag och en ny helt vecka att sätta tänderna i!
Jag börjar med att sova...
 
:-)
Inte utan att Egon grep tag i både bildörr och mig några gånger under nattens gång. Men det var inte värre än att jag både kom i och ur bilen de gånger jag behövde. Alla våra brukare har fått behålla strömmen hela natten och det är ju alltid en fördel bland annat för att slippa jobba i mörker, men också med tanke på våra ryggar om vi inte kan använda lift eller utnyttja de höj/sänkbara sängarna. Natten har gått fort och som tur är så är man extra pigg sådana här nätter då man måste vara på topp hela natten. Efter en dag med god sömn är jag nu snart redo för att jobba en natt till.
 
 
Snäckor, stenar, solbrillor och lypsyl, mer behövs inte för att få fart på minnesbanken.
 
Hoppas Egon varit snäll mot er?!
 
:-)
 
 
 
Ikväll ska Egon och jag dejta, hoppas bara att han inte är lika efterhängsen som Pär var då vi sågs. Han förföljde mig hela natten trots att jag sa att han var alldeles för stormig av sig för att falla mig i smaken. Då ska vi ju inte prata om Gudrun för hon var verkligen på, min jobbarkompis höll på att blåsa iväg den kvällen. Jag kan nästan tro att någon där uppe har mitt schema, för jag jobbar nästan alltid då det är oväder. Lite spännande är det allt att jobba dessa nätter för man vet ju aldrig vad som kan hända.  Vi brukar ju vara väl förskonade i denna delen av landet så jag hoppas att det blir så även i natt. Om det får ni veta i morgon....
 
 
Jag hoppas att ANNAKK har rätt, för hon tyckte att Egon låter som om det vore en snäll farbror :-D
 
Hörs i morgon!
 
:-)
Den 9 januari har verkligen varit och kommer att bli en speciell dag. Förhoppningsvis så kommer 2015 att bjuda på flera speciella dagar, om inte så får jag väl själv se till att de blir det. Efter en intensiv dag med många ingredienser har jag tänkt krypa ner i min bädd.
 
Med lite hjälp så fick även tomten en speciell dag!
 

Sov så gott!
 
:-)
......tittar lite tomte ut!
Annika gissade rätt på sången som Natasha och jag sjöng många gånger då vi var iväg.
Här gäller det att se upp för annars skjuter jägaren dig :-)
 

Fredag morgon,
nu är det dags för mig att sova :-)
Idag är det 80 år sedan Elvis Presley föddes. En höftrullande kille med sammetslen rösten och som fått många kvinnohjärtan i brand. Mitt hjärta har inte brunnit precis men jag har lyssnade väldigt mycket på Elvis i min ungdom. 1972 sjöng Elvis in, Love Me Tender tillsammans med Barbra Streisand och den låten har jag lyssnat på många många gånger. Det var denna låten som jag själv passade på att sjunga tillsamman med Elvis när vi såga i Australien. Jag vet att det säga att han gick bort 77, jag tror att han flyttade till AUS.
 
 
Då var det torsdag igen!
Ha det gott!
 
:-)
 
.......hur söt får man vara!!
Inte lätta att sjunga samtidigt som man tuggar äppelbitar.
 Undrar om ni kan gissa vad hon sjunger?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
:-)
 
Idag fick Nikon följa med på hundpromenaden för jag tänkte visa er hur det ser ut bakom knuten. När jag kommer ut från min port så bara går jag ner för en liten backe och så öppnar hela härligheten upp sig. Hjärtans stig går precis vid vattnet och det är nästan som i Australien där människor gammal som ung är ute och går tidigt som sent. Enda skillnaden är att här i denna staun ser man inte lika glad ut som man gör i Australien när man är ute och går. Men det är jag, så snart får jag nog namnet "byfånen". Även om jag i grund och botten är en lantis så måste jag säga att just nu så passar detta levandet mig mycket bra. Mina föräldrar bor på landet och de får besök mycket oftare nu än innan och det är de mycket glada för. Sedan så jag åker till min kära stuga och så kommer jag hem till min lya när jag jobbar eller bara för att inte göra någonting. Perfekt! En natt till sedan så är jag ledig, igen!! :-)
 
Saltö
 
Brändaholm och kruthuset
 
Långö
 
 

Goder afton på er!
 
:-)
Det har varit något magiskt över nattens fullmåne för alla jag har varit hos har pratat om den. Kan ju vara för att den lyser upp de annars så mörka nätterna. Känns väldigt lyxigt att ha förmånen att få uppleva dessa fantastiska nätterna på betald tid. Även morgonen var otroligt vacker med sin orangeröda färg då solen började klättra så sakteliga på himlavalvet. Annars har natten varit allt annat än lugn för det har tryckt på både här och där. Eftersom vi inte hann det vi skulle på våra 10 timmar så fick det även bli lite övertid. Men nu så är jag hemma och hunden rastad, bara gröten med som ska på plats sedan är det den sköna sängen som väntar.
 
 
Önskar er alla en bra dag!
 
:-)
 
I natt är det dags för månen att skina med hela sin kraft, närmare bestämt 05.54 på måndagmorgonen. Det är alltid så magiskt att jobba dessa nätter när månen lyser upp havet som vi ser från öarna vi besöker. Vissa av dessa nätter så är det extra oroligt ute i stugorna. Men i natt ska alla sova så gott för att vakna utvilade, om jag får bestämma så ska solen skina även i morgon. Så om du har några frågor som du vill ha svar på så är det i natt du ska ta ett snack med mångubben, han har svar på det mesta sägs det. Jag ska test i alla fall, har lite jag funderar på och kring.
 
Foto är taget på guldkusten i Australien
 
Sov så gott när det blir så dags!
 
:-)
 
Klarblå himmel med en sol som skiner i de kalla vindarna bjuder Karlskrona oss på idag. Dagens långpromenad med hunden var uppfriskande må jag säga. Vilken tur att jag isbadade min fot igår, det hjälpte nog lite i alla fall för det finns inga blåsor idag men det ömmar så jag hoppas att det inte blir värre. Har ju lite jobb med mycket spring några nätter framför mig och det vill man ju inte missa. Annars är det städ och massor av disk som dagen har att erbjuda mig. Skulle bara kolla upp en sak på nätet och så blev jag sittande här. Kom på att mitt te smakar mycket bättre när jag är stillasittande så det var ju ett klok beslut.  Häller upp en kopp till, innan jag kommer på andra tankar.
 
 
:-)
 
Dumt av mig att tänka på något helt annat än att se till så att innehållet i min tekopp stannade kvar där och inte ner på min fot när jag skulle ta den från köket till soffbordet. Trotts att jag har suttit med foten i iskallt vatten nu i 30 minuter och nästan helt säker på att den inte kommer att tina upp förrän vårsolen är här så bränner det som elden. Vet att jag hade kylkompresser någon stans innan jag flyttade men nu så har jag ingen aning. Bara till att hoppas att jag kan ha skor på mig i morgon så att jag slipper gå i foppa på mina hundpromenader.
 
 
Får helt enkelt sova på saken!
 
:-)
Även denna gången när vi var i Australien så åkte vi till Australia Zoo för att uppleva alla djuren och den fina miljön som de lever i. Djurparken ligger i staden Beerwah i Queensland. Det är Steve Irwings änka Terri och deras två barn Bindi och Robert som driver parken nu. Marken som parken står på köptes från början av Steves föräldrar någon gång på 70-talet. Steve var krokodiljägare, han fångade krokodiler hos människor som råkat få dessa bestar för nära sina hus och så tog han med dem till sin park. Det finns mest reptiler där men även andra Australienska djurarter som koala, taskmanska djävular och Natashas kompisar kängurun. Natasha gillade att vara bland sina kompisar, hon matade och klappade hela tiden då vi var i deras häng. Hade hon fått välja så hade det bott en lite känguruunge hemma hos dem nu. Rida kamel var inte lika roligt enligt Natasha så det fick mamma och pappa göra själva.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade även tur med vädret!
 
:-)
 
Australia ZOO,
Tänk att det redan är en månad sedan vi kom hem från ett soligt Australien. Tänker dagligen på hur skönt och energigivande vår tripp var. Ärligt så hade jag kunnat åkt nu för att slippa alla kläder och denna kylan. Men men nu är jag hemma i Sverige och då får man vara glad över att man har bostad, jobb, hälsan och härliga nära och kära runt sig. Eftersom jag troligtvis ska dra igen i slutet på året så känns det ju inte så betungande att vara hemma för att tjäna ihop till den kommande resan framöver.
För att tala om något helt annat så måste jag bara delge er att det är helt otroligt vad jag sover gott i min nya lya. Tror inte jag sovit så gott sedan jag var på Öland senast......och det var länge sedan :-)
 
 
Sonen och jag var ute och fotade, lånat foto av honom.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
:-)
 
 
Jag hör hur Svea knackar på mitt fönster för att bli insläppt. Men nu har jag umgåtts med henne hela natten så nu får någon annan offra sig. Inte för att hon varit så besvärlig som man varnat för, utan för att jag är trött och vill sova.
 
 
Trevlig.....vad är det för dag egentligen?
 
:-)
 
 
Årets första dag har verkligen varit lyxig. Sova, hundpromenad, fika med tjejerna, tittat på mängder av foto från Australien och lite middag på det. Nu är det bara till att på med arbetskläderna igen för att ta sig ut på vägarna denna blåsiga torsdagsnatt. Nätterna går så fort när man jobbar så man hinner knappast börja förrän man är hemma i goa sängvärmen igen. Kan ju beror på att vi har värden bästa och trevligaste brukar :-) Eller är det så att tiden går fortare på natten, tycks upplevas så då man sover i alla fall.
 

Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
:-)
Efter att ha fått blåsa ett x antal gånger i alkomätaren i natt så är jag helt säker på att min huvudvärk inte beror på för mycket alkoholhaltiga drycker men att jag druckit för lite av annat är jag helt säker på. Alkomätare i våra kommunala bilar tycker jag är bra, man tror ju inte att det finns så korkade människor som tar tjänstebil och kör påverkad men tyvärr är sanningen sådan. Enligt polisen är mörkerantalet för att man kör påverkad stor eftersom det inte finns möjlighet att stoppa alla som kör på fyllan eller dagen efter. Det var inte så längesedan som jag själv fick bevittna en man som knappas inte kunde stå på benen som tog bilen och körde iväg. En tjej försökte stoppa honom men han nästa körde över henne för att han blev arg. Jag tog min bil och körde bakom honom tills jag fått tag på polisen, färden slutade i diket och ingen kom till skada som tur var. Det är inte alltid som det slutar så tyvärr. Jag hoppas att alla som firade in det nya året med alkoholhaltiga drycker i sitt glas i natt tänker på att bilen kan få stå idag.
 
 

Gott Nytt 2015
 
Vi ska vara rädda om varandra i trafiken!
 
:-)