För några veckor sedan hade jag lite ont i halsen. Ingen feber eller några andra åkommor. Men sedan kom hostan, hur i hela friden kan man hosta så här mycket. På 1177 så kan den vara upp till 5 till 8 veckor. Om det är så kommer jag att gå i ide. Solen skiner och jag har inte tid med att matta ut mig pågrund av hosta. Hur som så orkar jag fotografera lite blommor. Tur är väl det!

(null)

(null)

Med tanke på mitt jobb så borde jag inte klaga, men just nu är det lite synd om mig. Det är övergående som tur är. 
🫶
Det har småduggat så gott som hela tiden sedan vi kom igår. Men oss gör det inte så mycket eftersom vi dragit på oss en envis förkylning. Så här sitter vi och hostar och nyser medans vi tittar ut över Uvasjön. Ställplatserna ligger på en platå så vi har god sikt över hela sjön. Avkopplande och skönt. Boken som jag köpte förra året och som jag fick tips om när vi var här i september ligger uppslagen på bordet. Så många fina naturreservat det finns i Uppvidinge. Jag hoppas att vi hinner besöka några av de platser vi antecknat medan vi suttit här och snörvlat. 

(null)

Igår eftermiddag tog vi oss en liten sväng bort till den breda bäcken som rinner ner från skogen från Hinkaryds naturreservat. Där var det full fart. 

(null)

(null)

Skogen i naturreservatet är så likt en trollskog det bara går. Nästan så att man kan höra deras steg. 

(null)

Robotgräsklipparen som vi döpt till Stig har klippt grusplanen flera gånger under vårt dygn här. Förhoppningsvis så kommer den kanske kunna utföra sitt jobb framöver i sommar, om det nu kommer att växa något i gruset. 

(null)

Huvaparkens symbol och markering för ställplatsnummer. Denna gången står vi på ettans plats. Skulle kunna tänka mig att ha en uv i trädgården på öland. 

(null)

Fantastiskt fina dagar i stillheten och återhämtningen tecknen. 
Fortsatt trevlig helg ❣️
Vilken trevlig morgon med skönsång och frukost på din födelsedag 🎂 💐🥰

(null)

Mamma älskar dig ♥️
Vilken fantastisk helg i den lilla stugan på ön. Vackert väder, solen och umgänget har värmt både kroppsligt och själsligt. Vi har jobbat, ätit gott, druckit gott samt bara varit. Arbetsboden har äntligen blivit nermonterad och bortkörd. Tre fulla lass sorterat avfall till återvinningsstationen. Alla jobbade och slet efter bästa förmåga. 

(null)

Bit efter bit blev den nermonterad.

(null)

(null)

Till slut var det bara golvet kvar.

(null)

Farmors tjej ville bli toppad i håret💕
Lilla trollungen! 

(null)

(null)

Vi hann med att rensa lite ogräs också. 

(null)

En helt underbar helg ❣️
Syrran är bäst❣️ 
Första maj och det blev en härlig promenad i naturreservatet i Björstorp. Så mycket blommor över allt och fåglarna kvittrade som om det gällde livet. Vårporl i bäcken är ju alldeles fantastiskt. 

(null)

(null)

Det finns mycket djur i närområdet som är intressanta men ändå lite läskiga. 

(null)

Kalvarna var små och lite söta 🤩

(null)

Solen skiner, tyvärr blåste det rejält igår men i lä var det jätteskönt. 

(null)

Var ute nästan hela dagen, vilade bara en stund inför nattens jobb. Det gäller att passa på att njuta av det fina vädret. 

(null)

♥️