Mys med tjejerna i Kalmar❣️

2kommentarer

När storebror spelar Gothia Cup i Göteborg och mamman och pappan vill kolla på så kommer mormor och håller tjerna sällskap. Mycket trevliga dagar har vi haft. Mamman och pappan kom hem från Göteborg för en stund sedan, sonen är kvar för de gick vidare till slutspel. Så nu gäller det att hålla tummarna. Den där mormorn var ju tvungen att jobba. 
Vad har vi hittat på tjejerna och jag. Vi har latat oss. Gosat med katterna, myst och ätit gott. Ishallen har fått besök, då den minsta i familjen blivit isprinsessa. 

(null)

(null)

Bion var fantastiskt bra enligt oss. Fem av fem möjliga. "Avatar:The Way of Water" har hittills sets av ca 551 000 på bioduken. Den första Avatarfilmen såg av 1 525 417 på svensk bio. Jag var en av dessa. 

(null)

Kalmarborna har fyra katter, bland annat en gammal dam som heter Daisy, hon fyller 18 år i april . Vi får se hur länge hon orkar till. Men familjen har sagt så länge hon äter, dricker och klarar av att gå till kattlådan får hon hänga med. Hon går lite skröpligt men ingen smärta för trappor och hoppa upp i sängen är inga problem. 

(null)

En galen kattunge som är sju månader och som är en blandning mellan  Ragdoll och bondkatt.  Han gillar att ligga uppe på dörren och spana. 

(null)

(null)

Lilllebror till Tubbe är inte fullt lika galen. Men gosiga är de, älskar att ligga nära och mysa. 

(null)

Vackra Tindra som oftas smyger iväg och sover lite för dig själv.  Hon är åtta år, tror vi.

(null)

❤️

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

08 Jan 2023 17:50

Jag förstår att ni hade riktiga mysdagar. Kanske borde mamman och pappan åka bort lite oftare. Kul att ni fick se isprinsessan in action och att filmen levde upp till förväntningarna :D Vilka jättesöta kissekatter <3 Jag hoppas att Daisy har många fina dagar kvar tillsammans med hela sin flock och att alla andra också ska må bra länge än.
Kram

S

09 Jan 2023 05:15

Det låter som härligt mys. Man kanske skulle se den filmen, jag såg den första och den var ett härligt äventyr. Skrattar lite åt katten som ligger uppe på dörren, de är för roliga med sina åsikter om vad som är en bra liggplats. En kompis till mig har nyligen fått en katt som bestämt sig för att under badkaret ligger man bäst. Hoppas nu det gick bra i Gothia Cup, om inte annat måste det vara kul att åka iväg på en sådan stor turnering. Och så får mormor rycka in!
Kram!

Kommentera

Publiceras ej