Kaffetorpets camping.

1kommentarer

Husbilssemester var ju väldigt trevligt. Första stoppet blev på Kaffetorpets camping. Mycket trevligt ställe med vacker natur med fina promenadstigar i härlig skogsmiljö. Vart man än ställde sig på campingen så var det max trehundra meter till vatten. Inget badväder för mig iallafall då badtemperaturen låg på endast femton grader. 

(null)

Kaffetorpets camping sådde sitt första frö på 1940-talet då en kvinna började servera kaffe för att dryga ut hushållskassan, folk kom snart på att hagen var ett trevligt ställe att tälta. Campingen ligger längst ut på Oknö med stora grönområden och havet precis intill. 

(null)

Det fanns även en trevlig cykelväg in till Mönsterås ca sju kilometer bort. Men vi höll oss mest på skogsstigarna i närområdet. Vädret var på gränsen till regn bitvis men vi klarade oss från både regn och åska som var utlovat. De mörka molnen skapar ett fantastisk skådespel när solen försöker kämpa sig igenom. 

(null)

(null)

Vi passerade både småbåtshamnar och en liten fyr (om det nu var det). Kan ju ha varit något annat, tycks mig se en liten skorsten på taket. Jag var ju bara tvungen att se ifall den var öppen. 

(null)

Hungrig blir man ju också efter långpromenaden. 

(null)

När vi hade käkat klart och kollat kartan så gick vi en runda till. 

(null)

Mycket trevlig början på husbilssemestern. 

♥️

1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

04 Aug 2023 15:43

Vad kul och vilken fin början på resan. Nu väcks massor av frågor om resan i mig men det lär väl komma svar på allt så småningom :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej