Puts med glans!

3kommentarer

När jag i förra veckan var på på Hallbergs guld för att köpa födelsedagspresent till mitt barnbarn berättade jag om mina missförgade silversmycken som jag hade liggande. Tjejen som jobbade där visade mig ett jättebra medel och hon instruerade mig glatt och villigt hur jag skulle gå till väga  så jag kunde änvända mina smycken igen. 

(null)

Förut använde jag dessa smycken jätteofta och då höll de sig alltid blanka och fina. Av någon anledningen som jag tror berodde på en flytt blev de liggande i förrådet. Jag har tänk på de ibland men mer än så har det inte blivit förrän nu. Ja ni ser själva hur svarta de blivit av att ligga nerpackade i en låda. 

(null)

Men nu är de blanka och fina igen mina Thomas Sabo-smycken. 

(null)

🤩

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

11 Oct 2022 18:54

Vad bra att du nämnde dina smycken och att det fanns hjälp att få :D Kul att kunna använda dem igen för i lådan gör de inte så mycket nytta.
Kram

S

12 Oct 2022 06:22

Så fina de blev, som nya. Det där skulle jag också behöva göra, och så måste jag finna ut hur jag ska tvätta några smycken jag just fick av min mamma, hennes gamla set med tigeröga-stenar som hon fick av min pappa när jag föddes, det är roligt att ha smycken med en historia. Jag hoppas du kommer kunna använda dina fina kedjor med nöje nu.

Kram!

Micke

12 Oct 2022 19:29

Ett bra medel för sådant är ju välkommet, lite synd att det bara ligger i en låda utan att användas.
Använd det oftare nu. ;)

Ha en fin afton Lotta. :)

Kommentera

Publiceras ej