Jag åt iallafall en!

5kommentarer

Chefen bjöd på semlor och för att inte vara otacksam så åt jag en. Har inte ätit semla på många år, det var godare än jag minns. Men en får räcka. 

(null)

Mormors lille bagare där emot han vet vad som går hem när det gäller kakor. 

(null)

Det bästa som finns. Med lite hjälp från sin mamma blev mormor bjuden på dessa smarriga underverken. Betydligt mycket smarrigare än semla. 

(null)

Jag tog två ❤️

5 kommentarer

Anki

03 Mar 2022 09:15

Ingen semla här. De där smaskiga bakverken ni skapat ser verkligen riktigt mumsiga ut!
Kram
Suck ... såå jobbigt att kommentera dig - alltid dessa bilder som ska klickas på ,,,
Gör ett nytt försök.
En kram till!

Ibod11 - Ingrid

03 Mar 2022 18:40

Det var en väldigt duktig liten bagare som fick till så fina bakverk. De ser dessutom supermumsiga ut enligt mig som älskar chokladbollar :D Semlor var ett måste flera gånger per säsong för min man men jag har inte samma längtan och äter hellre något annat. Som t ex en chokladboll.
Kram

S

04 Mar 2022 19:37

Semlor är inte fy skam, men åh för chokladbollar! Och de där ser superlyxiga ut, vilka proffsbagare! (Jag har faktiskt några chokladbollar i kylen, ska ta en till kvällsteet.)

Trevlig helg och kram!

Gittan

05 Mar 2022 11:58

Men vilken söt bagare du har på bordet, kan inte bli bättre hjälp. Det ser gott ut inte fy skam att bli bjuden på. Semla kan va gott nån gång men inget jag äter mycket av. Vi fick också på jobbet. Ha en skön helg. Kram

Micke

05 Mar 2022 16:23

Semlor blir jag ofta beordrad att ha med hem efter jobbet, min fru älskar dem, jag gillar dem också fast jag kan vara utan om man säger så, till skillnad från min älskade hustru. ;)

Ha det bäst nu.

Kommentera

Publiceras ej