Harley Davidson!

1kommentarer

Det är nog ingen som missst den gigantiska mc-träffen som pågått på Lundegården på öland. Så många motorcyklar, alla av samma märke har kört i långa karavaner sedan den 1/6. När jag var i butiken som ligger några kilometer från Lundegården så var det ett gäng HD-killar där. Det pratades tyska, franska, finska och norska. En av de finska killarna försökte säga något till mig på finska, jag nickade och log och det var han nöjd med. Han kunde ju i princip kunnat fråga vad som för jag fattar absolut ingenting. 
Tyvärr har det hänt en del olyckor, hoppas ingen blivit allvarligt skadad. Man sitter ju väldigt oskyddad trotts klädsel och annan skyddsutrustning. Enligt polisen så har det varit över förväntan lugnt och stilla. Jag läste dock att kronofogden haft desto mer att göra. De hade visst fått ihop en rejäl summa till kassan. 

(null)

🤩

1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

06 Jun 2022 21:59

Festligt att han pratade finska med dig men han trodde säkert att du fattade vad han sa. Jag hoppas också att ingen blev allvarligt skadad. Undrar hur många som fick ta sig hem utan sin motorcykel. Om det är gängkriminella som förlorar sin egendom så är jag bara glad att det blir så.
Kram

Kommentera

Publiceras ej