Rivningsprojekt!

2kommentarer

Då var vi igång med rivning av en styck arbetsbod. Den borde varit tömd på saker, riven och bortkörd för länge sedan, nu är det iallafall dags att kavla upp armarna. Det här med att riva är verkligen min grej. Flera andra tycker också det, för det var många som anmälde sitt intresse av att komma upp till stugan för att vara delaktiga. N var taggad att börja riva, W var med förra veckan när vi tömde den på alla kartonger och annat som inte varit saknat. 

(null)

(null)

(null)

Vi hann precis plocka undan alla verktygen innan himmelen öppnade sig. Det regnade så mycket att vi inte ens kunde ta oss till bilen för att köra till affären. N hade önskemål om att få tälta men det blev inget med den önskan. Tälten hade vi satt upp tidigare på eftermiddagen så vi hade det gjort något som vi ångrade då regnet föll. Det flöt med vatten inne i tältet för tältduken stod öppen när det regnade som mest. Kompisens hund Tjabo var med och inspekterade. 

(null)

Regn behövs, det var vi båda ense om. 


2 kommentarer

Micke

29 Jul 2022 13:57

Oj, en regnskur kan ju ställa till det om man ska tälta, hujeda mej.
Är ju fint att äntligen får bort den där boden, man kanske kan använda mycket av det i öppna spisen eller som lägereld om man inte har en öppen spis.

Ha det nu så underbart.

Ibod11 - Ingrid

29 Jul 2022 20:32

Det är alltid skönt när ett projekt man tänkt på länge äntligen sätts igång. Vilken superbra hjälp du fick och vilken tur att ni hann så mycket innan himlen öppnade sig. Tältet torkar förhoppningsvis med solens och vindens hjälp och en övernattning där kanske kan bli av en annan gång.
Kram

Kommentera

Publiceras ej