Veckans andra fynd!

2kommentarer

När jag gick förbi Hemtex igår fredag så såg jag att de hade utförsäljning på hela sitt sortiment. Nu var det i sluttampen av rean när jag kom men att kolla över utbudet är ju aldrig fel även för någon som inget behöver. Det jag inte visste då var att jag bara några minuter senare skulle stega ut ur butiken med två rullgardiner. Extra glad blev jag då de hade rullgardinen i exakt det måttet jag önskade och ännu gladare blev jag över priset jag betalade. 

(null)

(null)

(null)

Anledningen att de ska slå igen butiken är att hyrorna är så dyra i stan och att Hemtex behöver lite större ytor för att få plats. Nu ska de flytta ut i en förort där det finns många andra butiker och massor med parkeringar. Är det något som är ett evigt tuggande i min stad så är det just parkeringsfrågor. Många vill ställa sig precis utanför butiken de ska besöka och hittar de då ingen parkeringsplats så skyndar de sig  sedan för att skriva ett kilometerlångt Inlägg. 

Nog om detta!
🤩

2 kommentarer

Micke

15 Jan 2022 11:33

Bra pris där, rullgardiner har vi inte haft på många år här, för det priset hade jag köpt det också.

Parkeringsplatser är ett lika stort spörsmål här i stan, ja, det är det väl nästan överallt i storstäderna.

Hos oss får bilägarna betala 350-400 kronor för att stå vid sin arbetsplats, lite taskigt för de lärare som faktiskt är i behov av bil för att ta sig till arbetsplatsen.
Men så kan det vara ibland, tur jag åker buss och spårvagn för 662.50 kr i månaden. ;)

Ha det bäst nu.

Ibod11 - Ingrid

15 Jan 2022 19:20

Wow, det var ingen lite rabatt och då gäller det att passa på. Vilken tur du hade att rätt storlek fanns och ännu mer tur att du visste vilken storlek du skulle ha. Det hade varit retligt om du var tvungen att ta dig hem och mäta med risk för att rullgardinerna var slut när du kom tillbaka. Nu blev det ju perfekt :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej