Fullmåne

3kommentarer

Just nu 01.54 är månen som fullast. Det är så vackert ute att jag inte vill stänga ögonen. Vilken tur att jag jobbar eftersom jag annars ändå varit vaken. Har alltid att svårt att sova när månen är full. Kan beror på att jag har varulsblod i mig eller så har min kropp inte fattat att det finns ingen lägereld att passa i väntan på bytet som jägaren varit ute i fullmånens sken och jagat. Men det finns andra sysslor som ska skötas nattetid som tur är för mig. 

(null)

Vackert!

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

21 Sep 2021 18:43

Hahaha, ja kanske har du varulvsblod i dig men då borde du ha lusten att yla mot månen :D Jag hör till de lyckliga som aldrig har känt av att fullmånen skulle påverka mig. Men många har besvär. Jag hörde på något morgonprogram i tv att det är mest män som påverkas och det var lite överraskande. Men de har väl kanske svårare för att säga att de har sådana problem, om det nu är sant att de är i majoritet.
Kram

Anki

22 Sep 2021 11:10

Ojdå ... varulvsblod - det låter farligt!
När jag var yngre hade jag aldrig sömnproblem vid fullmåne, men numer är det hopplöst att sova dessa nätter!
Vacker bild!
Kram

Micke

25 Sep 2021 15:15

Fullmånen lär ju ha den inverkan på många människor, kan inte påminna mig om att jag påverkats av det så mycket men enligt många så är det mycket bråk på stan vid fullmåne och polisen har extra mycket att göra.
Vet inte om det är sant men kanske?

Ha det bäst nu.

Kommentera

Publiceras ej