Flyttkartonger!

3kommentarer

Ni läste rätt! Jag ska flytta, så jag har varit i förrådet och hämtat flyttkartonger. Som tur är har jag sparat sedan förra flytten så de finns i överflöd. Just nu vet jag inte riktigt när jag kan flytta, det kan gå väldigt fort men det kan även ta två månader. Jag hoppas ju naturligtvis på väldigt fort. Jag är inte så sugen på att betala dubbla hyror så jag hoppas att någon annan vill ha min lägenhet så fort som möjligt. Flytten denna gången går in till stan, nästan mitt inne i smeten. Helt ärligt så trivs den här lantlollan väldigt bra mitt inne i stan. Naturligtvis så hade jag inte bott där om jag inte haft mitt paradis på ön. Kontrasterna passar mig bra. 

(null)

Liljor är en av mina favoritblommor, tänkte ta en bild på en trave flyttkartonger men det är ju inte lika trevligt. Min tanke när det gäller flytten är att jag ska packa ner så mycket som möjligt av det jag inte behöver använda, eller klara mig utan så fort jag får tid. Om det står nerpackat en månad eller så gör ju inget. Just nu är jag mitt uppe i skrapet på ön så det får gå i första hand. De dagar jag är hemma och ändå jobbar kan man ju packa lite när tid finnes.  
Åkte hem från ön idag för lite jobb och andra trevligheter i morgon. Mer om det i nästa inlägg. Min trädgårdsgång på ön är jag väldigt nöjd över. Bra att ha den att titta på när det tråkiga skrapandet är för olidligt. När jag lämnade ön idag så börjar jag faktiskt se ljuset i tunneln vad det beträffar skrapandet. 

(null)


Vädret och jag
har varit vänner idag. 
(Bilden togs igår)


3 kommentarer

Anki

26 Sep 2021 06:40

Grattis ... det verkar som du är nöjd med ditt val :) Jag som nyss flyttat känner mig nöjd med att det inte är jag :) hoppas det löser sig snabbt med ny hyresgäst i din lägenhet, för dubbla hyror är inte kul.
Så fint du har gjort! Snart är skrapandet slut, men du har nog fler projekt på gång :)
Ha en fin söndag!
Kram

Ibod11 - Ingrid

26 Sep 2021 07:27

Åh, vad spännande. Det blir säkert hur bra som helst att bo så centralt när du kan fly fältet ibland och ta dig till raka motsatsen i ditt Ölandsparadis. Du har gjort din oas i livet så fin. Jag vet att det har varit mycket jobb men resultatet var säkert värt allt slit. Jag tror ju förstås att du gillar slitet också. Kanske inte skrapandet men när du får måla blir det nog roligare :D
Kram

S

26 Sep 2021 12:35

Så trevligt att du flyttar, såvida det är till ett ställe där du kommer att trivas förstås, men det låter så. Stadspuls + lantliv är väl en bra kombination. Hoppas du inte behöver vänta så lång tid.
Din trädgårdsgång är riktigt stilig, den kan du gott vara stolt över. Skrapandet tar väl slut till sist får man tro. Ser fram emot att skåda det färdiga projektet.

Kram och ha en fin ny vecka!

Kommentera

Publiceras ej