Tebjudning❣️

5kommentarer

Att jag är en tedrickare, det har säkert ingen missat som läser min blogg. Kaffe är absolut inget för mig. Har aldrig tyckt om kaffe och det är först nu på senare tid som jag kan tycka att vissa kaffesorter luktar gott. Jag kom på det för några månader sedan då de bytt kaffesort på jobbet och det var när jag skulle fylla på kaffeburken som jag tyckte det luktade riktigt gott då jag öppnade förpackningen. Nu kan det till och med hända att jag luktar lite extra i förpackningen innan jag lägger den i kärlet för återvinning. Det kokas väldigt mycket kaffe på mitt jobbet både dag som natt. Vi har många anhöriga som blir kaffesugna och dricker lite extra för att orka hålla sig vakna då de vakar. Det finns en och annan tedrickare också men ovanligt. Även om jag nu älskar te så tycker jag inte om alla sorter. Jul-te gillar jag inte, är någon ihopblanding som inte smakar mig, typ te med äpple och kanelsmak. Yellow labels det där vänliga teet som ligger i en gul förpackning tilltalar mig inte. Men det finns så mycket annat gott att dricka. Idag ska jag in till Te-Boden för att fylla på med mustiga och aromrika teer. Det får bli något chokladigt eller med citronsmak tror jag. 

(null)

Vi är väldigt många tedrickare, liten som stor, ingen kommer undan. 

(null)

Ryggen mår bättre. Den minsta lilla oförsiktighet känns direkt, tänker jag mig för så känns det bra. Träning är viktig och det räcker absolut inte bara med långa promenader om den här ryggen ska hålla enligt kiropraktorn. Får se om jag kan röra på mig efter mitt planerade besök i morgon. 

Ha en fortsatt bra dag! 


5 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

12 Oct 2021 17:47

Te ÄR gott och alla har vi våra favoriter. Om jag ska köpa något i lösvikt i en tebod så väljer jag romte. En väldigt mild men god tesort som man bara måste falla för :D Jag är ju både te- och kaffedrickare men te är absolut godast. Jättemysig bild.
Kram

Ibod11 - Ingrid

12 Oct 2021 17:48

Jättemysiga bilder, i plural, skulle det så klart stå :D

Anki

12 Oct 2021 18:27

Jag är en riktig kaffetant! Det har jag varit sen jag var liten flicka - och alltid svart och starkt :)
Men jag gillar te också ... är inte så bra på olika sorter, men Earl Grey gillar jag.
Mysiga bilder!
Ha en fin kväll!
Kram

S

12 Oct 2021 19:49

Det tycks mig som om mina ungars generation dricker mer te än vi äldre. Själv är jag både kaffe- och tevän. Just i detta nu har jag på gång en kopp Yellow Label, detta ultra-intetsägande te, men jag tillbringade en del tid i England som ung och vande mig. Men nog finns det mer spännande sorter!
Skönt att höra att ryggen är på bättringsvägen. Det är säkert bra med rätt sorts rörelse, hoppas du kan få bra tips.

Kram och ha det så skönt mitt i veckan!

Micke

14 Oct 2021 11:15

Dricker ju mest kaffe här men jag uppskattar en kopp te också ibland, tycker till och med att det kan vara godare med te emellanåt.
Vi hade en butik vi köpte te på lösvikt en gång i tiden, vet inte om den finns kvar men te i påse tycker jag är lite tråkigt även om det oftast blir just te i påse.

På jobbet kan de oftast inte göra ett ordentligt kaffe, den billigaste sorten är det väl har jag för mig och de som brygger kaffet är kanske inte så engagerade alltid.

Då kan det vara gott med en kopp te istället, med påse, det fungerar.

Skönt att din rygg är bättre, hoppas det fortsätter så, träning är A och O.

Ha en fin torsdag.

Kommentera

Publiceras ej