Äntligen!

3kommentarer

När jag kom hem från Åreskutan så käkade vi lite innan jag skulle vidare till Frösön för att träffa min bloggvän Ingrid. När jag parkerade bilen utanför Ingrids hus så kände jag genast igen den vackra vyn från Ingrids blogg. När jag vände mig om så stod Ingrid där, precis lika glad och med ett leende som jag så väl kände igen från hennes blogg. Dagen till ära var vi båda klädda i grönt något som vi skrattade åt senare. Jag kände mig så välkommen i Ingrids hjärtlig hem. Eddie och och jag gjorde oss hemmastadda direkt vi trivdes så bra så det var tur Ingrid skulle iväg annars hade vi nog varit kvar ännu. 

(null)

Vi hann med sköna promenader, många samtal om allt mellan himmel och jord. Jag blev bortskämd med fantastisk god mat och jag kände mig så ompysslad på alla sätt. 

(null)

Naturligtvis vis var Eddie med och jag är så glad över att det funkade så bra. Ingrid hade exakt rätt tänk för att mötet med Eddie skulle fungera. Det tog inte lång stund innan Eddie fick sköna klistunder tillsammans på golvet med Ingrid. 

(null)

Innan jag körde tillbaka till familjen i Semlan fick jag förmånen att träffa Ingrids son Magnus. Vi tog en tur till Andersön, mycket fin upplevelse med natur och kluckande vatten. Eddie och Magnus tog ett dopp medan Ingrid och jag tittade på. Det var inte så varmt i vattnet kan jag intyga. Ingrid hade tagit med sig fika som vi glatt smaskade i oss. Regnet som vi trodde skulle komma gled sakteliga iväg på annat håll och vi återvänder till bilen lika torra som vi kom iallafall vi som inte badat. 

(null)

(null)

Eddie blev precis lika förtjust i Magnus som han blivit för Ingrid så det fick bli lite gos innan Eddie och jag skulle vidare. 

Tusen tack för allt kära Ingrid ❤️
Om inte du hinner att komma till mig
så ses vi även nästa år i ditt vackra Jämtland. 

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

16 Jul 2021 20:31

Åh, vad roligt att läsa och vad glad jag blir för att du och Eddie gillade mina jämtländska omgivningar och för att vi trivdes så bra ihop. Klart att det måste göras om. Jag vill jättegärna besöka dig på Öland och ser även fram emot att ni kommer hit nästa sommar igen :D
Kramar

Åke

21 Jul 2021 05:29

Så trevligt ni fick det.

Åke

21 Jul 2021 05:29

Så trevligt ni fick det.

Kommentera

Publiceras ej