Långpromenad med mamma och syrran.

1kommentarer

Vilken skön och avkopplande långpromenad på två timmar vi fick till idag. Eddies mamma, syrra med förare och vi hade bestämt träff hos uppfödaren på förmiddagen. Regnkappan fick stanna hemma trotts att det duggade lite lätt när vi lämnade hemmet. Det blev verkligen ett eldprov för Eddie idag när både mamman och syrran löpte. Det är nu ca två månader sedan Eddie fick ett hormonimplantat under huden som kallas kemisk kastrering. Tanken är att Eddie ska genomgå en kirurgisk kastrering framöver eftersom han ändå inte ska bli pappa till några valpar som var tänkt från början. Vi provade med en kemisk kastrering först för att se hur det föll ut. Ännu så länge är det bara positivt. Inte allt kanske, men det är inte värre än att vi kan vi leva med. Hur som så gick det mycket bra med löptikarna idag. Det har annars varit så att vi fått stanna hemma när någon av tikarna löpt eftersom Eddie blir helt avstängd i huvudet. Det har bara varit full fokus på löpet, tikarna har sagt till men han fattar inte. Måste ju vara skönt för honom också. Nu var det inte pågrund av hans starka intresse för löptikar vi valde att testa med kemisk kastrering utan anledningen var något helt annat. Jag försökte få till lite foton på pälsklingarna idag, Eddie är ju som vanligt sig själv. 

(null)

(null)

Mamma Mindy, syrran Flippa och Eddie.
Tur han är söt iallafall. 



1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

10 Jan 2021 21:14

Ååh, hahaha :D Underbara Eddie med snyggaste grimasen mot fotografen :D Vad roligt att ni träffas och har familjeåterförening.
Vi kastrerade Kasper redan när han var ett år. Han pinkade revir inne hos folk som vi besökte och redan som valp var han väldigt dominant även i lek. Dessutom fanns det massor av tikar i byn så vi kände att vi inte hade något val. Det föll väldigt väl ut. Vi märkte ingen skillnad förutom att han blev av med alla de dåliga vanorna.
Kram

Kommentera

Publiceras ej