Helg med extra allt!

3kommentarer

Det var väldigt längesedan som jag har njutit så mycket som jag gjort denna helgen. Alla sinnen har verkligen blivit tillfredställda. Låt mig börja med fredagen. På förmiddagen åkte jag till yngsta dottern för att avnjuta en härlig brunch.  Te, nybakade frallor och massor av gott pålägg och annat tilltugg. Efter det så skulle jag på änglamassage som jag hade fått i julklapp. 

(null)

Inte utan att det var lite pirrigt när jag satt i väntrummet och funderade över hur det skulle upplevas . Änglamassage är en helhetsmassage för kropp och själ baserad på de etiska oljornas läkande kraft. Massagen löser upp obalanser och låsningar i kroppen som sedan skapar välmående. Jag kan intyga att det verkligen var så, enormt skönt och befriande att släppa lite på kroppens sätt att kapsla in sådant som egentligen borde vara i papperskorgen för länge sedan. Jag svävade ut från massagen av lättnad. Jag doftade som en lavendelblomma. 

(null)

Efter massage så svävade jag hem till dottern igen där vi drack te och mumsade på frukt och lite annat gott. Så gott och avkopplande efter massageupplevelsen, som jag delade med mig av medan vi gottade oss. Sedan var det dags för nästa överraskning, klockan hade då hunnit bli sex och vi promenerade iväg till en av staden restauranger. Fantastisk gott på alla sätt. I lugn och ro sätt vi där och småpratade medan maten lät oss väl smaka. 

(null)

När vi rensat fat och glas så promenerade vi tillbaka till dottern där det väntades ännu mera välmående. Först blev det ett litet ombyte från klänningen till min randiga favorit. Nu var det nämnligen dags för andra kroppsdelar att få behandling. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Förstår ni hur bortskämd jag kände mig efter en sådan dag med extra allt. 
Helgen hade ju bara börjat så på lördagen efter att jag sovit som en stock åkte jag till stora dottern för barnen skulle åka skridskor, jag åkte inte för någon ska ju grilla korv. 

(null)


(null)

(null)

Efter skridskodansen åkte jag vidare mot ön. Där hann jag med både förberedelser inför takmålning av köket och långpromenader. Härligt väder hela helgen. 

(null)

Laddad med energi
vad det dags för jobb igen.
Tusen tack mina fina för denna 
fantastiska helgen ❤️





3 kommentarer

Gittan

01 Feb 2021 06:49

Jag förstår att du njutit denna helgen, det lät härligt med änglamassage. Och så bra för kropp och knopp. Vädret har ju varit underbart och visst är det så att nån måste sköta korvgrillning. Nu kan vi ta tag i nya veckan/ månaden med nya krafter.
Ha en bra måndag och kram på dig.

Anki

01 Feb 2021 06:58

Oj ... ser ut som en fantastisk helg! Härligt!
Ha en bra start på den sista vintermånaden - snart är det vår!
Kram

Ibod11 - Ingrid

02 Feb 2021 07:39

Jag sitter här och ler med hela kroppen :D Vilken underbar helg och det blev mer och mer härliga upplevelser hela tiden. Du hann med allt som man drömmer om att få under en lång period på bara en helg och jag förstår att du mår väldigt bra både på insidan och utsidan :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej