En söndag med fart!

1kommentarer

Idag har vi invigt den nya pulkabacken. Lagom lång för att inte trötta ut sig för att ta sig tillbaka upp igen. Något smal om man är många. Vi hade hela backen för oss själva eftersom vi var uppe tidigt för testkörning. 

(null)

Betyg 4 av 5 pulkor. Kul när det händer något som för med sig ökad aktivitet utomhus. Snökanonen som används är mobil och kan användas i andra delar av kommunen. Mycket bra tycker jag eftersom det finns andra bra ställen i kommunen som är lämpade för pulkaåkning när Kung Bore snålar med flingorna. 

(null)

(null)

Det är med hjälp av den så kallade segrationsmiljonen som föreningen Karlskrona SOK fick ett bidrag på 110.000 kronor för att göra en pulkabacke. För pengarna köptes en snökanon in och det sägs att backen ska hålla för pulkaåkning hela vintern. Jag håller tummarna för det eftersom det ska bli nio grader varm i veckan som kommer. Pulkaåkning eller inte, bara det inte regnar hela tiden. Fina och härliga bilder blev det denna trevliga förmiddag. 

(null)

Naturligtvis testade även jag backen.

(null)

🤗

1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

18 Jan 2021 15:43

Åh, vad jättekul att få en pulkabacke och att ha den helt för sig själva ett tag :D Det är klart att du också ville prova. Härliga bilder med mycket glädje. Stackars Eddie blev nog lite orolig när en av hans favoritmänniskor plötsligt låg där i snön. Han är snäll som kom och värmde henne :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej