Var är mina nycklar?

5kommentarer

Kom upp till ön senare än vad jag tänkt på söndagskvällen, det är mycket som ska hinnas. Blev bara en natt denna gången också, sedan var det jobb igen. Det var nära att jag fick vända hem igen innan ens dörren blivit öppnad. Jag hittade inte mina nycklar. Jag letade i bilen, ryggsäcken, packväskan och i Eddies bur. Jag har ju extranyckel till stugan, men jag var ju rädd för att mina nycklar satt kvar i dörren hemma. Den tanken kändes mindre bra. Jag letade en gång till, inga nycklar någonstans. Hur som så var jag tvungen att gå en runda med Eddie innan jag skulle få återvända hem igen. Jag hämtade extranyckeln för att kunna byta skor innan promenaden. Det skramlade från byxbenet när foten gled upp från stövelkanten och mina nycklar var funna.  Nyckelknippan hade letat sig ner i innefodret på mina termobyxor genom ett litet hål i fickan som jag inte känt innan.  Vilken lättnad. Eddie fick en extra lång promenad i det sköna vinterlandskapet. Förberedelserna inför fortsatt målning av taket i köket hann jag också med. 

(null)

(null)

Bilderna är från idag innan vi körde
hemåt igen. 

5 kommentarer

Micke

16 Feb 2021 15:06

En jobbig känsla där förstår jag.
Man får ju ångest för mindre än så.
Usch.

Fint att du fann dem, har liknande erfarenheter med hål i fickorna.

Ha det bäst nu.

Micke

16 Feb 2021 15:09

De va jag ovan, jädrans mobiltelefon 😂

Mia

16 Feb 2021 15:30

Nycklar som inte hittas, ja, de kan lätt leda till ångest. Som tur var fann du dem innan du var hemma i din lägenhet igen! Det hade varit en onödig resa i så fall.

Ha det gott!

Ibod11 - Ingrid

16 Feb 2021 18:48

Fy, vad jobbigt det är när man inte hittar nycklarna. Sist det hände mig var jag ute på promenad och blev lite panikslagen när jag inte kände nyckeln i fickan. jag gick tillbaka samma väg jag kommit och spanade noga hela vägen. Nycklarna satt i dörren hemma och som tur är bor jag lite undanskymt så det var ingen fara med det :D Jätteskönt att du hittade nycklarna innan du åkte hem igen. Eddie blev nog glad för den långa promenaden i det fantastiska vinterlandskapet. Det ser ut precis som här :D
Kram

Gittan

16 Feb 2021 19:12

Vilken tur att du skulle byta byxor då, annars hade du ju åkt tillbaka. Vilken härlig promenad ni fick och vilka fina vinterbilder. Jag hörde att det skulle bli plusgrader till veckan det hoppas jag inte, det är ju så friskt och härligt när det är kallt och snö. Kram.

Kommentera

Publiceras ej