Snöskottning med handkraft!

2kommentarer

Jag hade tänkt att ringa till jobbet för att meddela att jag var insnöad på ön för att jag skulle slippa skotta fram min bil för hand. De hade nog trott att jag skämtade om jag gjort det. Jag borde ju naturligtvis inte kört bilen så läng in på tomten. Tänkte väl aldrig att det skulle komma så mycket snö under natten när jag kröp ner i sköna sängen för att ladda inför målning i köket. Det tog sin lilla tid med skottningen men vi hann hem innan det var dags för jobb. Om jag vetat att det skulle snöa så mycket hade jag nog avvaktar att åka till ön eftersom jag bara var ledig en natt. Nu är det gjort och taket fick sin andra strykning, fint som tusan blir det. 

(null)

 Så här vackert var det ute när Eddie och jag tog sista rundan innan läggdags. 

(null)

(null)

Söndag igen!
Önskar er en trevlig sådan 

2 kommentarer

Gittan

07 Feb 2021 09:26

Oj så mycket snö vi har ju också fått mycket. Det är ju fint och härligt med snö, men om bilen är insnöad så är det ju inte så kul. Vilka fina bilder. Hoppas du haft en bra jobbnatt och sov gott.
Här blir det en promenad med kameran. Tror jag ska koka lite risgrynsgröt först och lämna till barnbarnen, de tycker så mycket om farmors/mormors hemkokta gröt. Det är ju så kul att ge dom det de tycker om. Kram.

Micke

07 Feb 2021 11:51

Vilket härligt vinterlandskap men lite mycket jobb att skotta fram bilen kanske ;)
Penseln ja, nu fattade jag, takmålning är ju lite annat än att måla på "duk"....men ett konstverk är det ju det med trots allt.
Bra jobbat.

Ha en fin Söndag.

Kommentera

Publiceras ej