Långpromenad i vinterskrud

2kommentarer

Ställde klockan trots att jag har en mellandag för att hinna njuta av vår vackra natur nu medan allt ännu är vitt och fint. När jag körde hem från jobbet idag visade kvicksilvret på minus elva grader. Det bet rejält i mina kinder när lurvetass skulle läsa tidningen på morgonen innan det var dags för mig att hoppa i säng. Frukost hann jag käka på jobbet så det var bara de vanliga morgonrutinerna som skulle avklaras innan min frusna kropp förhoppningsvis skulle ta värme. Jag var allt annat än pigg när klockan ringde men när jag stod där i skogen så var tröttheten som bortblåst. Nästan två timmars promenad hann vi med i det härliga vädret.  

(null)

Eddie var helt slut när vi kom hem efter allt springande hit och dit med näsan i backen. Skulle tro att hans skogspromenad var minst tre gånger längre än min. 

(null)

Det bli en repris även efter denna nattens jobb.  Sova och ställa klockan för att ut på ännu en skön och avkopplande promenad. 

(null)

Enligt väderprognosen 
ska det förbli vitt ett tag till. 

2 kommentarer

Anki

02 Feb 2021 13:31

Härliga vinterbilder från promenaden! Ja, säkert sprang Eddie minst det dubbla mot vad du promenerade - det finns ju så mycket att nosa på!
Ha det gott!
Kram

Ibod11 - Ingrid

02 Feb 2021 13:59

Jag är så glad för att du och Eddie, och andra vinterälskare, får njuta av så fantastiska dagar. Härliga bilder från er sköna promenad :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej