Medaljer och långpromenader!

2kommentarer

Stort grattis till våra duktiga hjältar som kämpar till sig medalj efter medalj i Tokyo. Bra kämpat även till de som inte får någon medalj att hänga runt halsen, de kan få var sin medalj av mig för allt sitt slit. Jag är ingen flitig gäst i tv-soffan, håller mig uppdaterad på annat sätt. 

(null)

Borgholms slott fick besök av mig och mina gäster på ön igår. Vi hade bestämt att gå rundan på prinsessan Estelles väg i den vackra naturen mellan havet och slottet. Så mycket bilar och alla dessa finklädda människor som strosade runt ner mot det lilla caféet där Lill Lindfors skulle sjunga. Det visste vi inte då, vi  blev lite nyfikna eftersom det var så många människor här en helt vanlig tisdag. Det skulle vara flera uppträde på caféet kommande vecka. 

(null)

Borgholms slottsruin från insidan och utsidan. 

(null)

För att stilla min nyfikenhet över den här stenen som jag så många gånger sett från vägen men aldrig kollat upp, tog vi den rundan tillbaka påväg till parkeringen. Så nu vet jag och snart även ni svaret på varför det placerats en hög sten uppe på ett ännu större stenrös. De hade mycket spännande grejer för sig förr i tiden. 

(null)

(null)

Solen skiner även idag🤩



2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

04 Aug 2021 17:51

Ja, visst är de duktiga och värda medaljer allihop :D Jag har följt en del av friidrotten men på nätterna sover jag.
Härliga bilder på solros och slott. Det är så fint där och kanske gör jag ett besök där någon gång när jag kommer till din ö :D
Jag har hört om de hemska bestämmelserna gällande hundar förr men jag vet inte varifrån eller när. Jag ryser vid tanken på att lemlästa hundarna. Grymma människor har det alltid funnits men den bestämmelsen var väldigt hård.
Kram

Anki

06 Aug 2021 08:32

Visst har de varit duktiga! Idag får vi hålla tummarna för handbolls - och fotbollstjejerna!
Fina bilder! Jag vet att jag läst om det där med hundarna som lemlästades ... såå grymt! Folk hade det då inte lätt på den tiden!
Hoppas du får en fin fredag!
Kram

Kommentera

Publiceras ej