Vill vara färdig nu!!

2kommentarer

När jag var i stugan senast så var det dags för lite rivning av golvbjälkar i verandan. Mitt loppisfynd tigersågen är till mycket bra hjälp. Det var lappat och lagat så jag tror att det har funnits en veranda här sedan huset byggdes, men att man i ett senare skede fixade till golvet. Nu ska det dit med nytt, här ska även isoleras så den går att använda tidig vår och sen höst. Tänk så underbart med en stor kopp te en tidig morgon eller sen kväll om man så vill. Tända ljus och mysa in sig i sköna filten. Längtar.

(null)

(null)

När jag är i stugan nästa gång ska det rensas upp och några kärror singel ska på plats. Sedan är det bara att invänta bästa snickaren innan jag kan påbörja det som jag har kunskapen att göra själv. Stommen är viktig så det inte blir snett och vint. 

🤩

2 kommentarer

Micke

14 May 2020 12:42

Alltid spännande att se hur det varit innan man själv kommit in i bilden.
Vi slet upp golvet på andra våningen i vårt gamla hus en gång i tiden, fantastiskt kul att se hur man gjorde förr när man byggde, det var annorlunda förr helt klart och dessutom hittade vi lite "grejer" man lämnat nere i golvet ifall någon nån gång skulle bryta upp det.
En hälsning från snickarna som byggde allt 1945-1950 nånstans.

Kul och lycka till med detta nu, glöm inte lägga nån minnessak till ev framtida generationer. ;)

Ha det bäst nu.

Ibod11 - Ingrid

14 May 2020 19:12

Jag har sagt det förr men det tål att upprepas...du är jätteduktig och det blir så bra allt du sliter med :D Känner du inte lite sug efter att flytta dit permanent när du är klar med allt? Jag skulle nog få de tankarna om jag var du.
Kram

Kommentera

Publiceras ej