Ideellt arbete!

2kommentarer

I grannhuset intill min son bor en man som kan det där med ideellt arbete på sina tio fingrar. Han är på möte med byggherrar, politiker och andra som sitter på pengar och makt för att bevara samt göra nya motionsslingor och promenadstråk. Varje gång jag är hos sonen så går jag en av alla slingor som finns i närheten, alltid har det hänt något nytt. Den senaste  slingan är med belysning, mycket bra tycker min svärdotter som gillar att vara ut och köra med vagnen. Alla årstider är det ju inte ljust på eftermiddagen. Längs med lederna finns det bänkar utplacerade som man kan slå sig ner på för att njuta av naturen eller vila trötta ben. För några dagar sedan hade sonen fått besök av mannen , han undrade ifall han fick ta några kubbar  av tallet som blev över då vi fällde träd. Han ville göra en bänk som han hade tänkt döpa till mitt lilla barnbarn. Så nu står den där i skogen "Ellies Bänk". Vi var ju naturligtvis tvungna att sitta in den en stund, skön och fin. 

(null)

Nu är det 
sovdags för mig!

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

02 May 2020 08:44

Men oj, vad roligt :D Lilla Ellie har för lång tid en egen bänk i ett strövområde och det blir nog roligt för henne om några år när hon förstår det. Kul för er också så klart :D Det syns hur stolta och glada ni är på den fina bänken.
Jag beundrar folk med så mycket energi och att de lägger den energin på något som gynnar många, det är imponerande.
Kram

Micke

02 May 2020 13:07

Ideellt arbete har jag ju lite erfarenhet av, trevligt och ett tidsfördriv som genererar bra grejer till människor i behov.

Bra gubbe där förstår jag, en eloge till en sådan människa.
Ibland undrar jag hur folk orkar numera, full arbetstid och att kombinera det med ideellt arbete...har man dessutom familj...jösses.

Ha det bäst nu.

Kommentera

Publiceras ej