Varmt och gott!

2kommentarer

Min pälsklädde fyrbente kompis gillar inte värmen lika mycket som jag gör. Han gräver ner sig i någon håla så ligger han där och trycker. Det fick bli flera korta promenader idag eftersom det var väldigt varm på ön. Eddie flåsade och stånkade som ett gammalt ånglok när vi var ute på rastning. Han får inte bada nu heller eftersom han fått ett litet sår på vänster bakben. Appen som jag laddat ner som varnar för åska och blixtrar plingade hela tiden då jag var i stugan. Det var mest över havet på östra sidan som det blixtrade. Vet inte om det kom något regn eller om åskan drog fram för vi körde hemåt runt tvåtiden, jag skulle ju jobba igen. Innan dusch och lite vila skulle jag även hinna med ett besök hos lilla mamma som lyckat låsa sin mobil så puk-kod krävdes. Mamma hade varit utan telefon hela natten och hon hade varit så orolig. Det är ju lätt att stressa upp sig för sådant när man vet att man inte kan ringa någon. Hon har ju larmet att trycka på om det skulle behövas men det är inte detsamma enligt mamma. Hoppas hon sover gott inatt iallafall. 

(null)

Skulle bli något svalare
idag 😅. 




2 kommentarer

Micke

09 Aug 2020 08:43

Jo, är telefonen inte tillgänglig så blir man ju lite låst om man så säger....idag är vi beroende av dem och det är ju bra att de finns.
Låste min jobbtelefon av misstag några veckor innan semestern och kunde inte få pukkoden förrän en ansvarig på kneget ordnade det.
En underlig känsla infann sig, skönt att inte vara tillgänglig samtidigt som en oro över densamma.

Ha det bäst nu i värmen, svettigt här med. ;)

Ibod11 - Ingrid

09 Aug 2020 13:19

Usch nej, det kan inte vara lätt att vara pälsklädd när hettan kommer. Jag lider med Eddie men gläds med dig om det är så här du vill ha det :D Kan man ligga med fötterna i en sjö eller i havet så är det helt ok med nästan 30 grader men jag är så glad för att vi inte har nått de temperaturerna här.
Stackars din mamma, vad ensam och utsatt hon måste ha känt sig. Men nu kanske ni skriver upp PUK-koden någonstans så att hon hittar den om det skulle hända igen. Jag brukar alltid spara originalkartongen bara för att kunna hitta koden.
Kram

Kommentera

Publiceras ej