Snälla snälla Mormor!

2kommentarer

Det är helt omöjligt att motstå dessa små älsklingarna när de med bedjande ögon ber om en peng till att få åka karusell nu när tivolit är i stan. Klart mormor fixar fram en slant då. Pengarna räckte även till lite pilkastning som gav utdelning på alla kast. Killen som stod där för att ta emot betalningen samt delade ut pilar trodde inte sina ögon. Där kom det två åttaåringar och håvade in nalle på nalle genom att pricka rätt på tavlan. Som tack för pengen fick mormor många fina foton på tokiga tjejer. Även mormors minsta älskling fick vara med på ett hörn då han råkade bli nallevakt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Lycka!


2 kommentarer

Herr Nilssons Fru

14 Aug 2020 07:04

En snäll mormor är alltid bra att ha. Fina bilder på tjejerna som säkerligen hade en kanondag på tivoli, duktiga på kast. Tivoli är något av de roligaste som finns, har alltid älskat det. Nallpassaren var supersöt, ser ut att trivas förträffligt med alla nya kompisar.
Kramiz

Ibod11 - Ingrid

14 Aug 2020 14:15

Hahaha, underbara bilder! Jag blir alldeles glad i hela mig och jag tänker att den glädje jag ser verkligen är något ni behöver och är värda :D Men hur kan de vara så duktiga på pilkastning. Är det något de har tränat på eller har de bara tur? Mysigt med alla nallar och någon i vagnen ser väldigt lycklig ut över sällskapet :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej