Hem till jobbet!

2kommentarer

Det bar emot att lämna lilla stugan för att hem och jobba idag. Det blev bara en snabbvisit på knappt ett dygn. Dubbeldörrarna till verandan har kommit och för att de inte skulle stå ivägen så kunde de lika gärna köras till stugan. Förhoppningsvis så hänger bästa snickaren med efter påsk för att sätta de på plats. Jag var uppe med tuppen idag, hann gå en långgrunda med Eddie innan frukosten. Började kantgräva lite, det kommer bli grymt bra när det blir klart. Ska beställa en säck med stenmjöl på måndag, förhoppningsvis hinner den levereras innan påsk. Vill gärna ha det klart nu när det är lätt att gräva, så blir det mer lättjobbat när inte gräset växer in mellan stenarna. 

(null)


(null)

Då var det 
söndag igen!

2 kommentarer

Micke

05 Apr 2020 11:59

Fint att ha lite pyssel av den kalibern tycker jag fast det kan ju bli lite för mycket ibland om man inte håller efter det men det gör ju du.
Bra jobbat där.

Skönt med en stuga att åka till...gott..!

Ha det bäst.

Ibod11 - Ingrid

05 Apr 2020 12:34

Det är nästan så att jag blir lite sugen på att själv ha en trädgård att fixa till. Men bara nästan...jag är så nöjd med att se hur duktig du är och hur fint du får :D Det är inte så många år sedan jag verkligen trivdes med att ha mycket att göra utomhus. Jag har också anlagt en trädgårdsgång och känt mig nöjd efter ett bra arbete. Därför vet jag hur du har slitit och även hur roligt du säkert tycker att det är. Jättebra jobbat och det blir såååå jättefint!
Kram

Kommentera

Publiceras ej