April april din dumma......

1kommentarer

Jag tycker det är väldigt roligt att hitta på luriga luringar till första april. Jag har lurat barnen och andra så många gånger. Roligast har det varit att lura barnen. Pappa har också fått sin beskärda del av sin busiga dotter. Minns en gång då jag bytte ut hans tidningen mot en som var ett år gammal. Inte tänkte han på att det var fel dag det var ju rätt datum. Min pappa läste tidningen väldigt noga, allt utom sporten och horoskopet. Klockan nio till elva var det tidningsläsning. Jag tror inte han hade hunnit läsa sista bladet innan jag ringde. Jag hade ju gått och väntat hela morgonen på att få ringa. Vi pratade på lite om allt möjligt till slut kunde jag inte hålla mig utan att fråga om det stod något nytt i tidningen. Medan pappa berättade så kved jag av skratt utan att han hörde det. Han fick läsa tidningen två gånger den dagen. Det var bara en av alla luringar. 

(null)

Men en sak är sann!
Natt fyra av fyra är avklarad 🤪

1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

01 Apr 2020 10:55

Vilken bra luring med tidningen. Just precis så ska det vara. Man ska få offret att känna sig lite dum men man ska inte vara elak. Det måste ha varit lång planering på det skämtet :D Jag är jättedålig på att hitta på aprilskämt. Men jag gillar att läsa om andras skämt. Särskilt om jag inte är den lurade ;)
Som vanligt är det jättekul att se din fina Eddie på bild. Här vet jag inte om han njuter av solen eller om han just ska till att skällla, men fin är han.
Kram

Kommentera

Publiceras ej